ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΓΕΛΑ ΓΙΟΥΡΑΝΤΗ

Αγγέλα Γιουράντη
Φιλμογραφία

Passion Fever (1969)
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967) [Ράνια]
Ο γεροντοκόρος (1967) [Ράνια]
Μεθύστακας του λιμανιού (1967) [Γκέλυ]
Ο χαζομπαμπάς (1967) [Καίτη]
Πατέρα κάτσε φρόνιμα (1967) [Λίντα]
Ησαΐα χόρευε (1966)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966) [Ελένη]
Πυρετός (1965)[Μάχη]
Νυχτοπερπατήματα (1964)

Δεν υπάρχουν σχόλια: