ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

Δέσποινα Νικολαίδου
Γεννήθηκε το 1934. Απόφοιτη της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου το 1955. Συμμαθητές της ήταν οι Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ, Στυλιανοπούλου κ. α. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές. Ήταν σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Μούτσιου.
Φιλμογραφία
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971) [Έλενα]
Αγωνία (1969) [Καίτη Ανδρέου]
Θύελλα στο σπίτι των ανέμων (1968)[Νόρα Μαρσέλου]

Λάουρα (1968) [Τασσώ]
Τα ξένα χέρια είναι πίκρα (1968)
Μείνε κοντά μου αγαπημένε (1968)
Σαπίλα και αριστοκρατία (1967)

Δεν πουλάω την καρδιά μου (1966)
Η γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965) [Κλάρα Παγκιναροπούλου]
Κάνε με πρωθυπουργό (1965) [Τώνια]
Οι καταφρονεμένοι (1965)
Το λάθος (1965)
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965) [Μαίρη Παπανελοπούλου]
Η αστεφάνωτη (1964)
Αυτό το κάτι άλλο! (1963) [Λέλα]
Χτυποκάρδια στο θρανίο (1963) [Ρούλα Γκραβάνη]

Το ταξίδι (1962) [εργάτρια]
Το ραντεβού της Κυριακής (1960)

Κρυστάλλω (1959)
Όσο υπάρχουν γυναίκες (1959)
Το τελευταίο ψέμα (1958)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχει πάρει μέρος και στην ταινία με τίτλο ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ (1966) όπου υποδύεται μια κακομαθημένη και θρασύτατη πλουσιοκόρη.