ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

Δέσποινα Νικολαίδου
Γεννήθηκε το 1934. Απόφοιτη της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου το 1955. Συμμαθητές της ήταν οι Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ, Στυλιανοπούλου, Τσιούνη κ. α. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές. Ήταν σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Μούτσιου (1932-2012) από τα τέλη της δεκαετίας του '70.
Φιλμογραφία
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971) [Έλενα]
Αγωνία (1969) [Καίτη Ανδρέου]
Θύελλα στο σπίτι των ανέμων (1968)[Νόρα Μαρσέλου]

Λάουρα (1968) [Τασσώ]
Τα ξένα χέρια είναι πίκρα (1968)
Μείνε κοντά μου αγαπημένε (1968)
Σαπίλα και αριστοκρατία (1967)

Δεν πουλάω την καρδιά μου (1966)
Η γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965) [Κλάρα Παγκιναροπούλου]
Κάνε με πρωθυπουργό (1965) [Τώνια]
Οι καταφρονεμένοι (1965)
Το λάθος (1965) (Έφη, φίλη Λέλας) 
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965) [Μαίρη Παπανελοπούλου]
Η αστεφάνωτη (1964)
Αυτό το κάτι άλλο! (1963) [Λέλα]
Χτυποκάρδια στο θρανίο (1963) [Ρούλα Γκραβάνη]

Το ταξίδι (1962) [εργάτρια]
Το ραντεβού της Κυριακής (1960)

Κρυστάλλω (1959)
Όσο υπάρχουν γυναίκες (1959)

Ο μισογύνης (1958)
Το τελευταίο ψέμα (1958)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχει πάρει μέρος και στην ταινία με τίτλο ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ (1966) όπου υποδύεται μια κακομαθημένη και θρασύτατη πλουσιοκόρη.

Σινεφίλ είπε...

Το λάθος (1965) (Έφη, φίλη Λέλας)