'ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1974). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΙΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Μαίρη Ευαγγέλου
Η Μαίρη (Μαιρούλα) Ευαγγέλου είναι ηθοποιός.
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου 1953 και ήταν κόρη του Αποστόλη Ευαγγέλου και της Ανθούλας Νικολοπούλου. Σε μικρή ηλικία εμφανίστηκε σε διάφορες κινηματογραφικές ταινίες έχοντας το ρόλο του παιδιού. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη, το 1974.Την περίοδο 1974-1981 έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά Λούνα Παρκ του Μίνου Αργυράκη. Παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποίο Νίκο Δαδινόπουλο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο Λούνα Παρκ. Έχει ένα γιο, τον Άλκη, ο οποίος είναι σκηνοθέτης.

Φιλμογραφία
Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη (1971) [Άννα Αποστόλου]
Το θαύμα της Μεγαλόχαρης (1965) [Λίζα Μερκάτη]
Ένα Παιδί Χωρίς Ονομα (1964)
Χωρίς Γονείς και
Αδέλφια (1964) [Αννούλα]
Αγάπησα και πόνεσα (1963) [(μικρή)]
Έτσι ήταν η ζωή μου (1963) [(μικρή)]
Μάνα Γιατί με Γέννησες (1963) [Τασία]

Πληγωμένες καρδιές (1963) [Μαιρούλα]
Αγνή κι Ατιμασμένη (1962)
Η Ελληνίδα και ο Έρωτας (1962)
Κλάψε Φτωχή μου Καρδιά (1962)
Οταν Ξυπνά το Παρελθόν (1962)
Μάνα μου, παραστράτησα (1961) [Αννούλα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: