ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΡΑΣ


Χρήστος Δοξαράς
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1935 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Εθνικού Ωδείου και κινηματογράφο στην ΑΣΚΕ. Τη δεκαετία του 1970 απομακρύνθηκε από τη σκηνή και ανέπτυξε ευρύτατη συγγραφική δραστηριότητα, η οποία επεκτάθηκε επί σειρά ετών σε κινηματογράφο, τηλεόραση και ραδιόφωνο.
Φιλμογραφία 
Ο Σταύρος είναι πονηρός (1970)
Το όνειρο της Κυριακής (1970)
Η ζούγκλα των πόλεων (1970) [Σώστης]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969) [Ευγένιος]
Τα δυο πόδια σ`ένα... παπούτσι! (1969)
Ξύπνα Βασίλη (1969) [Θόδωρος]

Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα!.. (1969) [Αριστείδης]
Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα (1969)
Για ποιον χτυπά η... κουδούνα (1968) [Γιώργος]
Γοργόνες και μάγκες (1968) [Δημητρός]
Η αγάπη μας (1968) [Σωτήρης]
Ο τσαχπίνης (1968)
Η ζηλιάρα (1968) [ντετέκτιβ]
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968) [Ηλίας Μασούρος]
Ο Μικές παντρεύεται (1968)
5 γυναίκες για έναν άνδρα (1967) [Κώστας]
Το κορίτσι της οργής (1967)
Βίβα Ρένα (1967) [ράφτης]
Γαμπρός απ' το Λονδίνο (1967) [πελάτης]
Καλώς ήλθε το δολάριο (1967) [Γιάννης]
Τα δύο πόδια σ' ένα... παπούτσι! (1967)
Η 7η ημέρα της δημιουργίας (1966) [Γιώργος]
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966) [Σώτος]
Όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι (1966) [Κοσμάς]
Φίφης ο ακτύπητος (1966)
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966) [δικηγόρος]
Το πρόσωπο της ημέρας (1965) [πρόσκοπος]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965) [Σωτήρης]
Η βίλα των οργίων (1964) [Ανδρόνικος]
Λόλα (1964)
Το παιδί του μεθύστακα (1961)
Ο παληκαράς (1961)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μία διευκρίνηση: Στις περισσότερες σειρές από αυτές που αναφέρονται δεν έχει παίξει ο κύριος Δοξαράς, αλλά τις έχει γράψει ή διασκευάσει για την τηλεόραση.