ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΟΥΡΝΑΣ

Βουρνάς Λευτέρης
Ο Λευτέρης Βουρνάς (Αθήνα, 1942 - Βούλα, 1 Ιουλίου 1987) ήταν Έλληνας ηθοποιός που ειδικευόταν σε ρόλους "ζεν πρεμιέ". Απόφοιτος της Δραματικης Σχολής Σταυράκου, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι το 1962, μετέχοντας στο έργο "Τα Κόκκινα Φανάρια". Έλαβε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, αλλά και σε παραγωγές βίντεο. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία είχαν σαν κατάληξη την αυτοκτονία του, την 1η Ιουλίου του 1987, σε ηλικία μόλις 45 ετών.
Φιλμογραφία
Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται (1977) [Άλεξ]
Παύλος Μελάς (1974)
Οι εραστές του ονείρου (1974) [Λευτέρης Κυριαζής] 

Η αμαρτία της ομορφιάς (1972) [Γιώργος]
Η χαραυγή της νίκης (1971) [ταγματάρχης Σούμπερτ]
Ο κατεργάρης (1971) [Αιμίλιος Κλαδαράς]
Της ζήλιας τα καμώματα (1971) [Αλέκος Σταυρόπουλος]
Το κοροϊδάκι της πριγκιπέσσας (1971) [Λευτέρης Μόρρος]
Η σκλάβα (1970) [Θάνος Ροχάβας]
Νατάσα (1970)
Ο πουλημένος άνθρωπος (1967) [Κανέλλος]
Όταν οι γυναίκες αγαπούν (1967) [Πέτρος Νομικός]
Η Στεφανία (1966)

Μια γυναίκα κατηγορείται (1966) [Ανδρέας Δενδρινός]
Χαμένη ευτυχία (1966) [Πέτρος]
Δύσκολοι δρόμοι (1965) [Δημήτρης]
Και οι... 14 ήταν υπέροχοι! (1965)
Ιστορία μιας ζωής (1965) [Γιώργος Σαββόπουλος]
Ίλιγγος (1963) [Γιώργος]
Ανήσυχα νιάτα (1963) [Αχιλλέας]
Αμόκ (1963) [Πίτερ]
Φυγή (1963)
Το πρώτο χτυποκάρδι (1963)
Το μεροκάματο του πόνου (1963) [Στέλιος]
Σκάνδαλα στο νησί του έρωτα (1963) [Τζίμης Δαρζέντας]
Προδομένη αγάπη (1962) [Λάκης Φραντζής]
Αμαρτωλές (1962)[Χρήστος]

Πονεμένη μητέρα (1962) [Αλέκος]
Τα σκαλοπάτια της ζωής (1962) [Γιώργος Ζαρλάτης]
Η Ελληνίδα και ο έρωτας (1962) [Στέφανος]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961)

Η Μπέτυ παντρεύεται (1961)[Ντίνος]
Φλογέρα και αίμα (1961) [Νάκος Βλαχοπανάγος]

Σουσουράδα (1960)
Μαλάμω (1960)
Μπουμπουλίνα (1959)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/groups/418822554972791/photos/
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: