ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑΚΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ


Τάκης (Παναγιώτης) Γκιόκας
Φιλμογραφία
Ελευθερία ή θάνατος (1972)
Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη (1971) [μικρός]
Αγάπησα έναν αλήτη (1971)
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970) [μικρός γιος γειτόνισσας]
Αδυναμίες (1969)
Αγάπησα έναν αλήτη (1969)
Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά (1969)
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969) [μικρός Λιάκος]
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969) [πιτσιρίκος]
Επιχείρηση Απόλλων (1968) [παιδί στη βάρκα]
Η αγάπη μας (1968) [μικρός]
Ζήσε για την αγάπη μας (1968)
Η ζηλιάρα (1968) [μικρός Βασιλάκης]
Οικογένεια Χωραφά (1968) [παιδί]
Τα ψίχουλα του κόσμου (1968) [Μάκης Φωκάς]
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968) [γιος Αλέκου]
Σιλουέττες (1967) [Γιούνις]
Τα ψίχουλα του κόσμου (1967)
Διπλοπενιές (1966)[παιδί της Βουγιουκλάκη]
Ο παπατρέχας (1966) [μικρός]
Μόνο για σένα (1965) [Γιαννάκης Περωτής]
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965) [μικρός]
Αυτό το κάτι άλλο (1963)[στον κινηματογράφο]
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.pinterest.com/pin/440086194828835260/

1 σχόλιο:

Κάλλι Βερβίτα είπε...

Επαιξε κ στην ταινία 《η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά》. Είναι ο μικρός αγαπημένος μαθητής της Αλίκης που πεθαίνει από βομβαρδισμό των Γερμανών στο σχολείο του χωριού