ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑΚΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ


Τάκης (Παναγιώτης) Γκιόκας
Φιλμογραφία
Ελευθερία ή θάνατος (1972)
Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη (1971) [μικρός]
Αγάπησα έναν αλήτη (1971)
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970) [μικρός γιος γειτόνισσας]
Αδυναμίες (1969)
Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά (1969)
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969) [μικρός Λιάκος]
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969) [πιτσιρίκος]
Επιχείρηση Απόλλων (1968) [παιδί στη βάρκα]
Η αγάπη μας (1968) [μικρός]
Ζήσε για την αγάπη μας (1968)
Η ζηλιάρα (1968) [μικρός Βασιλάκης]
Οικογένεια Χωραφά (1968) [παιδί]
Τα ψίχουλα του κόσμου (1968) [Μάκης Φωκάς]
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968) [γιος Αλέκου]
Σιλουέττες (1967) [Γιούνις]
Τα ψίχουλα του κόσμου (1967)
Ο παπατρέχας (1966) [μικρός]
Μόνο για σένα (1965) [Γιαννάκης Περωτής]
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965) [μικρός]
Αυτό το κάτι άλλο (1963)[στον κινηματογράφο]

1 σχόλιο:

Κάλλι Βερβίτα είπε...

Επαιξε κ στην ταινία 《η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά》. Είναι ο μικρός αγαπημένος μαθητής της Αλίκης που πεθαίνει από βομβαρδισμό των Γερμανών στο σχολείο του χωριού