ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Νίκος Πασχαλίδης
Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1909 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ήταν σύζυγος της ηθοποιού Ρένας Πασχαλίδη. Πέθανε το 1985. 
Φιλμογραφία
Φαντασίες (1981)
Η αμαρτία στο κορμί της (1974) [Κουβής]
Θέμα συνειδήσεως (1973)
Γεννήθηκαν κολασμένες (1973)
Αστερισμός της Παρθένου (1973)
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)
Ο εχθρός του λαού (1972)
Ο Πατούχας (1972)
Αγάπησα μια... πολυθρόνα (1971)
Οι Μαυρόλυκοι του βουνού και του κάμπου (1971)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Η λεωφόρος του μίσους (1971)
Μια Ελληνίδα στο χαρέμι (1971)

Ο αετός των σκλαβωμένων (1970)
Η ζωή μου στα χέρια σου (1970)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Ο αντάρτης του βάλτου (1969) 

Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά (1969) 
Η νεράιδα και το παληκάρι (1969)
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
Η παριζιάνα (1969)
Το λεβεντόπαιδο (1969)
Το νησί της Αφροδίτης (1969)
Η οργή του αδικημένου (1969)
Ο μικρός δραπέτης (1969)
Το αφεντικό μου ήταν κορόιδο (1969)
Το... θύμα (1969)
Γοργόνες και μάγκες (1968)
Γοργοπόταμος (1968)
Η αρχόντισα κι ο αλήτης (1968)
Η ζηλιάρα (1968)
Η καρδιά ενός αλήτη (1968)
Ο πιο καλός ο μαθητής (1968)
Η ώρα της οργής (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968) 

Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)
Η λεωφόρος του μίσους (1968)
Ο Μικές παντρεύεται (1968)
Ο μπούφος (1968)
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Ο Μεγάλος Διχασμός (1968)
Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί (1967)
Ο αχόρταγος (1967)
Τρελός, παλαβός και Βέγγος (1967)
Γαμπρός απ`το Λονδίνο (1967)
Πάρε κόσμε (1967) [πελάτης οπλοπωλείου]
Ήθελε να γίνει βασιλιάς (1967) [κηπουρός]
Σιλουέττες (1967)
Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)
Τρούμπα 67 (1967)
Αν μιλούσε το παρελθόν μου (1967)
Η 7η ημέρα της δημιουργίας (1966)
Η βουλευτίνα (1966)
Σύντομο διάλειμμα (1966)
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Ο τετραπέρατος (1966)
Ο πόνος του μπεκρή (1966)
Η παραστρατημένη (1966)

Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966)
Σκλάβοι της μοίρας (1966)
Φουσκοθαλασσιές (1966) [Διονύσης]
Έχω δικαίωμα να σ`αγαπώ (1966)
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966)
Φως... νερό... τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Η Εύα δεν... αμάρτησε (1965)
Ιστορία μιας ζωής (1965)
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1965)
Τζένη Τζένη (1965)
Στοργή (1965)
Τα δίχτυα της ντροπής (1965)
Το χώμα βάφτηκε κόκκινο (1965)
Κάθε καημός και δάκρυ (1964)
Χωρίς γονείς και αδέλφια (1964)
Αμόκ (1963)
Λενιώ η βοσκοπούλα (1963)
Η νύφη τό σκασε... (1962)
Μια ζωή ξαναρχίζει (1947)

1 σχόλιο:

Σινεφίλ είπε...

Άντρας είμαι... και το κέφι μου θα κάνω! (1960) (κυρ-Κώστας, επιστάτης τού μεταλλωρυχείου)