ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τάσος Γιαννόπουλος
Ο Τάσος Γιαννόπουλος ήταν Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1931 στη Μεσσηνία . Ξεκίνησε ως κονφερασιέ και συνέχισε στο Μουσικό Θέατρο. Έμεινε γνωστός από το ρόλο του ''Κίτσου'' σε ταινίες του. Ήταν εκτός από ηθοποιός κι εξαιρετικός μίμος. Δυστυχώς όταν γνώρισε την επιτυχία κι έγινε γνωστός στο πλατύ κοινό, τότε χτυπήθηκε από κίρρωση του ήπατος και πέθανε στις 8 Νοεμβρίου του 1977 , σε ηλικία μόλις 46 ετών. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Λίζα Αλεξίου με την οποία απέκτησε δυο κόρες.
Φιλμογραφία
Μπουζανικά αλά... Ελληνικά! (1975) [Απόλλων]
Άγουρη σάρκα (1974) [Λοχίας]
Όλοι θα ζήσουμε (1974) [Τζέκος Φραγκοτσικόπουλος]
Ο Πατούχας (1972) [Μανωλιός]
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972) [Αρίστος]
Μια νταντά και τέζα όλοι (1971) [Κοσμάς Στούρνος]
Ο καμαριέρης της Μπουζουξούς (1971) [Λιάκος]
Ο καουμπόυ του Μεταξουργείου (1971) [Κίτσος Χαράδρας]
Ένας χίπυς με τσαρούχια (1970) [Κίτσος]
Η σκλάβα (1970)
Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970) [Χρόνης Κουτσόπουλος]
Γαμπρός απ' τη Γαστούνη (1969) [Κίτσος]
Για ένα ταγάρι δολάρια (1969) [Κίτσος]
Ένας ιππότης με... τσαρούχια (1968) [Γρηγόρης Τρεχαντήρης]
Έμπαινε, Κίτσο (1968) [Κίτσος]
Ο Κίτσος και τ' αδέλφια του (1968) [Κίτσος]

Κίτσος, μίνι και σουβλάκι (1968) [Κίτσος]
Πράκτωρ Κίτσος καλεί... Γαστούνη (1967) [Κίτσος]
Κολωνάκι διαγωγή μηδέν (1967) [Παντελής]
Σ' έχω πάντα στην καρδιά μου (1967)
Ώρα της δικαιοσύνης (1967)
Οι κυρίες της αυλής (1966) [μέλος συγκροτήματος]
Σκλάβοι της μοίρας (1966) [λαχειοπώλης]
Οι ασυνείδητοι (1966)
Εξιλέωση (1965) [Δημήτρης]
Η Εύα δεν... αμάρτησε (1965) [Νέστορας]
Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)
Μερικές το προτιμούν χακί (1965)
Ρημαγμένο σπίτι (1965)
Καρδιά μου πάψε να πονάς (1965) [ατζέντης]
Γάμος αλά... ελληνικά (1964) [τροχονόμος]
Η σωφερίνα (1964) [Ευάγγελος Φανουρίδης]
Διαζύγιο αλά ελληνικά (1964) [κομφερασιέ]
Ήταν όλοι τους... κορόιδα! (1964)
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Κάθε λιμάνι και καημός (1964)
Ο πολύτεκνος (1964)
Ο καταφερτζής (1964) [Κίμων Καραμπατσάς]
Ο λαγοπόδαρος (1964) [τρελός]
Ο ανιψιός μου ο Μανώλης (1963) [Σταμάτης]
Πληγωμένες καρδιές (1963) [Γιακουμής]
Ψευτοθόδωρος (1963) [Παναγιώτης]
Για λίγη στοργή (1963) [Μάρκος]

Μίσος (1963)
Ο διαιτητής (1963)
Για την αγάπη του παιδιού μου (1963)
Λενιώ η βοσκοπούλα (1963)
Οι τουρίστες (1963) [Γρηγόρης Σπίνος]
Αστέρια στο βούρκο (1963)
Το μεγάλο αμάρτημα (1963)
Δεν γνώρισα μητέρα (1962)
Οι επικίνδυνοι (1962)
Μην ερωτεύεσαι το Σάββατο (1962) [τυπογράφος]
Γαμπρός για κλάματα (1962)

Δέσπω (1962)
Ο γερο-Δήμος (1962)
Οι τρεις σωματοφύλακες (1962)
Πονεμένη μητέρα (1962)
Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης (1962) [γκαρσόνι]
Του Κουτρούλη ο γάμος (1962) [πλανόδιος]

Η Μπέτυ παντρεύεται (1961)[Αναστάσης, μπακάλης]
Μαλάμω (1960)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958)
Η ζωή μου αρχίζει με σένα (1958)

Δεν υπάρχουν σχόλια: