ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ή ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Panos t ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΑΚΟΥΣΗ

Θεοδοσία Τακούση
Φιλμογραφία
Τζίμης ο τίγρης (1966)
Του χωρισμού το τραίνο (1967)

ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΑΣ

Φώτης Δήμας 
Τραγουδιστής της ελαφράς μουσικής, που μεσουράνησε από το 1954 που εμφανίστηκε στη δισκογραφία μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1960. Μεγάλωσε σε οικογένεια ναυτικών, γι αυτό και οι δικοί του τον προόριζαν για καπετάνιο. Ξεκίνησε σπουδές στην Πάντειο, στράφηκε όμως σε μουσικές σπουδές. Τελείωσε τη σχολή τραγουδιού του Γιώργου Τζουανέα. Στην αρχή της καριέρας του εμφανίστηκε ως θεατρικός τραγουδιστής, στις επιθεωρήσεις της εποχής. Σπούδασε επίσης κλασικό τραγούδι και στα τέλη της δεκαετίας του ’50 τον συναντάμε στις οπερέτες ‘Εύθυμη χήρα’ και ‘Λάργκο’. Με τη χαρακτηριστική ‘βαρυτονάλε’ φωνή του ερμήνευσε πολλά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες ("Η τελευταία μου αγάπη είσαι συ", "Είμαι μόνος", "Μελαγχολικό μου αγόρι " κτλ.). Συνεργάστηκε με τον Μάνο Χατζιδάκι και με την Ελαφρά Ορχήστρα του ΕΙΡ και όλους σχεδόν τους συνθέτες του ελαφρού τραγουδιού. Το 1960 σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο κέντρο Σαν Ρέμο. Σ' αυτόν άλλωστε ανήκει και η πρώτη εκτέλεση του "Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου". Αποσύρθηκε στα τέλη του ’60, αποφασίζοντας να στραφεί στον επιχειρηματικό τομέα.
Φιλμογραφία
(ως ηθοποιός)
Τσαρούχι πιστόλι παπιγιόν (1956)  [Παύλος, γιατρός]
Ποτέ δεν σε ξέχασα (1962)  [Μίλτος (και ερμηνεύει το "Μού' κλεψαν δυο μάτια")]
(ως τραγουδιστής)
Κάθε λιμάνι και καημός (1964) [ερμηνεύει το "Χωρίσαμε, χωρίσαμε"] 

Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΑ

Κομπάρσα
Την βρήκαμε σε 19 ταινίες.
Φιλμογραφία
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)[πελάτισσα μπαρ και στη πλαζ]
Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966)[παρέα Λινάρδου]
Άδικη κατάρα (1967)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Βίβα Ρένα (1967)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Καλώς ήλθε το δολάριο (1967)[στο κέντρο διασκέδασης]
Κάτι κουρασμένα παλικάρια (1967)[πελάτισσα κέντρου ξένης μουσικής]
Μίνι φούστα και καράτε (1967)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Πατέρα κάτσε φρόνιμα (1967)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Αυτή που δεν λύγισε (1968)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Για μια τρύπια δραχμή (1968)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Επιχείρηση ''Απόλλων'' (1968)[τουρίστρια]
Ζήσε για την αγάπη μας (1968)[καλεσμένη]
Η αρχόντισσα κι ο αλήτης (1968)[καλεσμένη]
Ο Μικές παντρεύεται (1968)[πελάτισσα μπαρ]
Ο πιο καλός ο μαθητής (1968)[καλεσμένη]
Ορκίζομαι είμαι αθώα (1968)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η κόμισσα της φάμπρικας (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η βαρώνη και ο Προκόπης (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

ΛΑΟΥΡΑ ΤΣΟΜΠΑΝΗ

Λάουρα Τσομπάνη
Φιλμογραφία
Τσιγγάνικο αίμα (1956)
Δύο αγάπες δύο κόσμοι (1958)  [Κα Μεσσαρά]
Άντρα θέλω με πυγμή (1959)        
Το παραστράτημα μιας αθώας (1959)
Το κλωτσοσκούφι (1960)

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

ΝΤΕΜΙΣ ΝΑΣΚΑΡΗ

Ντέμις Νάσκαρη
Φιλμογραφία
Φτώχεια έρως και κομπίνες (1956)   [κυρία με τα κοσμήματα]
Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας (1956)
Π  Χ

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

ΠΕΛΥ ΓΚΙΚΑ

Πέλυ Γκίκα
Ή Πέλη Γκίκα
Φιλμογραφία
Η μοίρα μας χτύπησε σκληρά (1966)[Καιτούλα]
Μια ελληνίδα στο χαρέμι  (1971)[χορεύτρια]
Σ' αγαπώ (1971)
Ανήλικες αμαρτωλές (1971)[Λιζέτα]
Διαμάντια στο γυμνό σου κορμί (1972)
Κολασμένες ψυχές στα δίχτυα της ηδονής (1973)

ΤΖΟΒΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Τζοβάνα Φραγκούλη
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Μαίου 1956.  Έκανε κλασσικές σπουδές στην Ελλάδα, συνέχισε Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου και Δραματική Σχολή Καλλιτεχνικής Εταιρείας Αθηνών. Αργότερα πήγε στη Νέα Υόρκη, στο New York University, Hunder College.  Η αδελφή της είναι η παραγωγός Λιάνα Πατέρα.
Φιλμογραφία
Ο λουστράκος (1962)[Ρινιώ]
Πονεμένη μητέρα  (1962)
Ζήλεια (1963)[Λένα Σαργή]
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)[Άννα]
Υπέροχες νύφες κορόιδα γαμπροί  (1972)
Πιο τρελός κι απ΄τους τρελούς (1972)[Τζοβάνα Ρωμανού]
Σειρές που έχει παίξει
Η αλεπού και ο μπούφος 1987 ΕΤ2
Νεοέλληνες 1993 ΑΝΤ1
Παντρεμένοι... ανύπαντροι 1994 Mega
Πατήρ υιός και πνεύμα 1989 Mega
Η κάθοδος 1983 ΕΡΤ
Τρεις και ο... κούκος! 1986 ΕΡΤ
Ένας Πυγμαλίων 1975 ΥΕΝΕΔ
Ο επισκέπτης της ομίχλης 1991 Mega
Ανατολικός άνεμος 1992 ΑΝΤ1
Σκιές πάνω από την πόλη 1994 Mega
Τζόνι και Ναντίν 1990 ΕΤ2
ΑΠΟ ΤΟ www.retrodb.gr

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

ΤΖΟΥΛΗ ΦΟΛΕΥ

Τζούλη Φόλευ
Φιλμογραφία
Ο μπούφος (1968)

ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΥ

Καίτη Γκρέυ 
Eίναι Ελληνίδα ερμηνεύτρια του ελαφρού και λαϊκού τραγουδιού(πραγματικό όνομα: Αγγελική Καλαϊτζή) . Γεννήθηκε το 1924 στο χωριό Μυτιληνιοί της Σάμου. Ήταν τέσσερα αδέρφια. Υπήρξε υιοθετημένο παιδί και παρά τις πολλές κακουχίες τις οποίες βίωσε κατόρθωσε να ορθοποδήσει και να γίνει αρχικά ηθοποιός στα μπουλούκια της Ρίτας Τσάκωνα και αργότερα να τραγουδήσει ελαφρό τραγούδι με τον Γιάννη Βέλλα καθώς και άλλα μεγάλα ονόματα του ελαφρού τραγουδιού. Πρότυπό της υπήρξε ο Τζίμης Μακούλης. Το πρώτο της τραγούδι το ηχογράφησε το 1952 και ήταν η δημιουργία του Γιώργου Μητσάκη "Το μαράζι". Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε, κατάφερε να γίνει το πρώτο όνομα στα μεγαλύτερα κέντρα της εποχής αλλά και να γραμμοφωνήσει όλους τους μεγάλους συνθέτες της εποχής. Δικές της ερμηνείες υπήρξαν οι πρώτες εκτελέσεις επιτυχιών συνθετών όπως οι Βαμβακάρης, Παπαϊωάννου, Τσιτσάνης, Μητσάκης, Κολοκοτρώνης, Παπαγιαννοπούλου, Βίρβος, Δερβενιώτης, Μπακάλης,Ζαμπέτας, Τζαβέλλας. Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως Εσκενάζυ, Παγιουμτζή, Καζαντζίδη, Μπιθικώτση, Πάνου, Λίντα, Λύδια, Ρεπάνη, Διονυσίου (τον οποίο και ανέδειξε), Νταλάρα, Αλεξίου, Γαλάνη, Βιτάλη, Πρωτοψάλτη, Γαβαλά, Σακελλαρίου, Ζαγοραίο, Γαλάνη, "Εκείνος και εκείνος", Δάντη, Κορκολή, Βαρδή κ.α  Τη ζωή της σημάδεψε ο 5χρονος αρραβώνας της με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Αργότερα ο αρραβώνας της με τον ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη αποτέλεσε μεγάλο γεγονός της εποχής. Το ίδιο και ο δεσμός της με τον εφοπλιστή Νίκο Λαιμό, αλλά και με τον ηθοποιό Κώστα Καρρά. Για ένα μεγάλο διάστημα βρέθηκε στα μεγαλύτερα κέντρα της Αμερικής, της Αυστραλίας, του Καναδά και της Γερμανίας γνωρίζοντας τον Έλβις Πρίσλευ, τον Τζίμ Χέντριξ, την Ρίτα Χέιγουορθ, την Μαρία Κάλλας, τον Σταύρο Νιάρχο, τον Αριστοτέλη Ωνάση. Στην δεκαετία του ΄60 ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια έχοντας ημερομίσθιο που ξεπερνούσε ακόμα και τις 8.000 δραχμές. Αυτό αναγνωρίστηκε και από τα ελληνικά δικαστήρια σε μια δικαστική μάχη που υπήρχε με ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της εποχής. Ηχογράφησε περισσότερα από 1.500 τραγούδια, μέχρι και το 1996, οπότε και αποσύρθηκε από την δισκογραφία και τα νυχτερινά κέντρα. Το 1995 ο Κώστας Φέρρης υπογράφει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 για την μεταφορά της θρυλικής ζωής της στην μικρή οθόνη. Ωστόσο αυτό δεν έμελλε να επιτευχθεί εξολοκλήρου μιας και το κόστος του προυπολογισμού δεν έφτασε και για τα 26 επεισόδια που είχε υπογραφεί η σύμβαση. Τα γυρίσματα έγιναν σε Ελλάδα, Τουρκία και Αίγυπτο ενώ το τραγούδι των τίτλων "Εγώ σε νίκησα ζωή" με ερμηνευτή τον Γιάννη Πάριο δεν βγήκε ποτέ στη δισκογραφία. Το 2006 κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της, με τίτλο Έτσι όπως τα έζησα. Έπαιξε σε 19 ταινίες ως ηθοποιός και τραγουδίστρια. Παντρεύτηκε δυο φορές και από τον δεύτερο γάμο της με τον Νίκο Ηλιάδη απέκτησε δύο παιδιά, τον Βασίλη (1950-) και τον Φίλιππο (1947-). Εγγονή της είναι η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη (1977-). Μένει μόνιμα στη Νέα Σμύρνη.
Φιλμογραφία 
(ως ηθοποιός)
Αδικία (1962)[Καίτη]
Ως τραγουδίστρια
Το χαμίνι (1960)
Ορφανή σε ξένα χέρια (1962)
Αμαρτίες γονέων (1963)
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Με ιδρώτα και δάκρυα   (1965)
Ο μεγάλος όρκος (1965)
Παίξε μπουζούκι μου γλυκό (1965)
Περιφρόνα με γλυκειά μου (1965)
Πρέπει να ζήσεις αγάπη μου (1965)
Το λάθος (1965)
Χωρισμός   (1966)
Σκλάβοι της μοίρας (1966)
Η Αλίκη της σύγχρονης γενιάς (1973)
Οι γυναίκες σήμερα (1977)
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Όμηρος Αθηναίος 
Κονφερασιέ και στιχουργός που διέπρεψε από την δεκαετία του '50. Γεννήθηκε γύρω στο 1928 και η καριέρα του ξεκίνησε απρόσμενα, όταν υπηρετούσε τη θητεία του. Ο γνωστός βιομήχανος Ελ. Μουζάκης (κλωστές "Πεταλούδα"), ταξιδεύοντας για Θεσσαλονίκη το 1950, άκουσε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Λαρίσης το στρατιώτη Ομηρο Αθηναίο σε ένα μουσικό πρόγραμμα. Την εποχή εκείνη, οι κλωστές «Κιθάρα» είχαν ένα πρόγραμμα με τον Γιώργο Οικονομίδη από τον ραδιοφωνικό σταθμό της οδού Ζαλοκώστα που είχε τίτλο «781 Λόχος Γενικών Μεταφορών». Ο Μουζάκης σκέφτηκε να ανταγωνιστεί την «Κιθάρα» μέσω του σταθμού ΕΙΡ2, με τον Όμηρο Αθηναίο ενισχυμένο με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Μεσολάβησε τότε και ο Όμ. Αθηναίος μετετέθη στο Γενικό Επιτελείο Αθήνας και ανέλαβε ως κονφερασιέ. Εκεί ακούστηκε για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο η Νάνα Μούσχουρη, ενώ ο Κώστας Χατζηχρήστος, ηθοποιός ενός μόλις μηνός στο θέατρο ΡΑΝΤΑΡ, αιφνιδίασε ραδιοφωνικά με τον πονηρό βλάχο Θύμιο και με το σλόγκαν του «Αμ πώς!». Τα επόμενα χρόνια οι κονφερασιέ κυριάρχησαν στον χώρο των κέντρων διασκέδασης και των αναψυκτηρίων, ο Όμηρος Αθηναίος στο "Green Park", ο Γιώργος Οικονομίδης στο "Άλσος", ο Λάμπρος Ζούνης στον "Κήπο του Μουσείου", ο Ίκαρος Κανελλόπουλος στο "Βερντέν" κ.α. Ο Ομ. Αθηναίος, πληθωρικός και χιουμορίστας, ασχολήθηκε επίσης με το τραγούδι. Έγραψε στίχους, γνωστότεροι από τους οποίους είναι των "Πω πω πω, ένα κορίτσι", "Χαμογελάστε", "Λάθος η αγάπη μας". Πολλά τραγούδια του εμφανίστηκαν στην δισκογραφία με ορχήστρα δική του. Παρουσίασε επίσης τις τηλεοπτικές εκπομπές "Ο Όμηρος και η παρέα του" (ΤΕΔ 1969), "Ρεβύ Τι Βι" (ΤΕΔ 1969), "Χαμογελάστε" (ΤΕΔ 1970), "Κυριακή χωρίς σύννεφα" (ΥΕΝΕΔ 1972) και το τηλεπαιχνίδι "Όποιος προλάβει πρώτος" (Κανάλι 29, 1990). Πέθανε το 2015.
Φιλμογραφία
Οι τρακαδόροι (Ο τροβαδούρος) της Αθήνας" (1956)  [κονφερασιέ] 
Ο άχρηστος της κοινωνίας (1956)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ www.tainiothiki.gr
Π  Χ

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ

Νίκος Λυκιαρδόπουλος
Φιλμογραφία
Αφοσίωση (1963)
Στοργή (1965)
Το φυλαχτό της μάνας (1965)[Χρηστάκης Κονταξής]
Επιχείρησις όρμα χοντρέ  (1966)

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΑΝΙ ΜΠΟΛ (ANNIE BALL)

Άνι Μπολ (Annie Ball)
Η Annie Ball ήταν ηθοποιός μάλλον αγγλικής καταγωγής που εμφανίστηκε κυρίως σε ταινίες τουρκικής παραγωγής την δεκαετία του '50. Στην Ελλάδα συμμετείχε σε δύο ταινίες.
Φιλμογραφία
Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες (1956)  [Μαριέττα]
Ό,τι λάμπει είναι χρυσός (1966)  [τραγουδίστρια (ομώνυμο:"Ό,τι λάμπει είναι χρυσός")]
Π  Χ

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ















































Κομπάρσος
Τον βρήκαμε σε 59 ταινίες.
Φιλμογραφία
Ορφανή σε ξένα χέρια (1962)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Σκάνδαλο στο νησί του έρωτα (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο λαγοπόδαρος (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο θαλασσόλυκος (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο εμίρης και ο κακομοίρης (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η χαρτοπαίχτρα (1964)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Δίψα για ζωή (1964)[καλεσμένος]
Ο Γιάννης τά΄κανε θάλασσα (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Απαγωγή (1964)[καλεσμένος]
Κάτι να καίει (1964)[στην έκθεση]
Φτωχό μου σπουργιτάκι (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης στη Ρώμη]
Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα (1965)[καλεσμένος στο γάμο]
Ο μεγάλος όρκος (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κορίτσια για φίλημα (1965)[ένορκος στο δοκιμαστικό]
Κλαίω και σ΄αναζητώ (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Επιστροφή (1965)[μουσικός]
Ο νικητής (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδαση]
Ένα έξυπνο έξυπνο μούτρο (1965)[στο γάμο]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Ο πόνος του μπεκρή (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αδικία (1966)[δικηγόρος στο δικαστήριο]
Μια γυναίκα κατηγορείται (1966)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Κούνια που σε κούναγε (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ραντεβού στον αέρα (1966)[στο ξενοδοχείο στο Παρίσι]
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966)[στην προεκλογική ομιλία]
Έχω δικαίωμα να σ΄αγαπώ (1966)[υπάλληλος]
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967)[γκαρσόνι]
Του χωρισμού το τρένο (1967)πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η παιχνιδιάρα (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η μοίρα μιας γυναίκας (1968)[παρέα του Πρέκα στο κέντρο διασκέδασης]
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)[στο τραπέζι του γάμου]
Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)[γκαρσόνι]
Ο ψεύτης (1968)[καλεσμένος]
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ορκίζομαι είμαι αθώα (1968)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ο μπούφος (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο πεθερόπληκτος (1968)[δημοσιογράφος]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[πελάτης καζίνο]
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)[στη γιορτή]
Ένας χίπις με φιλότιμο (1970)[νοσοκόμος]
Κρίμα το μπόι σου (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ορατότης μηδέν (1970)[καλεσμένος και στην ομιλία Κούρκουλου]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Καυτά ψυχρά κι ανάποδα (1971)[γκαρσόνι]
Ο δρόμος τω ηρώων (1971)[στη δεξίωση]
Η κρεβατομουρμούρα (1971)]πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)[μέλος δικαστηρίου]
Απ΄τ΄αλώνια στα σαλόνια (1972)[στο ρεσιτάλ Ρίζου]
Η Μεσόγειος φλέγεται (1972)[Γερμανός στρατιωτικός]
Η προεδρίνα (1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη (1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το κοροιδάκι της πριγκηπέσας (1972)[καλεσμένος στα εγκαίνια]
Πως καταντήσαμε Σωτήρη (1972)[γκαρσόνι]
Ο αισιόδοξος (1973)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)[γκαρσόνι στη δεξίωση]
Η Μαρία της σιωπής (1973)[δικαστικός]
Ένας νομοταγής πολίτης (1974)[εργαζόμενος]
Συνωμοσία στη Μεσόγειο (1975)[πελάτης ξενοδοχείου,στο ωδείο Ηρώδου του Αττικού και στο αεροδρόμιο]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ