ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Χρήστος Σπυρόπουλος 
Φιλμογραφία
Το Κορίτσι και το Αλογο  (1973) [Λαρρυ]
Γυμνοί στο Χιόνι (1974)[ο νεαρός άντρας]  
Σπίτι στους Βράχους (1974)[Αλέξης]
Παίζοντας σε Δύο Κρεβάτια (1975) [Μάριος]

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

MICHAEL BRANDY

Michael Brandy
Φιλμογραφία
Η Στεφανία (1966)
Οι βάσεις και η Βασούλα (1975) (Johnny)
Συνωμοσία στη Μεσόγειο (1975)
Καυτές διακοπές (1976)
Ρωξάνη, η Οδύσσεια του σεξ (1976)

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ















Κομπάρσος

Ίσως ονομάζεται Κώστας Κωφινιώτης ή Γιάννης Μάλλης. Τον βρήκαμε σε 28 ταινίες.
Φιλμογραφία
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση (1958)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Αντίο ζωή (1960)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια του κλέφτη (1960)[περαστικός]
Η Κυρια Δημαρχος (1960)[κάτοικος κωμόπολης]
Μήτρος και Μητρούσης (1960)[μάγειρας]
Αμαρτωλά νιάτα (1960)[πελάτης υπαίθριου μπαρ]
Καλημέρα Αθήνα (1960)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κατηγορούμενος... ο Έρως (1961)[δικηγόρος]
Του Κουτρούλη ο γάμος (1962) [καλεσμένος]
Αθώα ή ένοχη (1963)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Το μεγάλο μυστικό (1963)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ο τρελάρας (1963)[στο δρόμο με τον Βέγγο]
Τρίτη και 13 (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Τρελλοί πολυτελείας (1963)[μουσικός ορχήστρας]
Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Τα κόκκινα φανάρια (1963)[πελάτης μπαρ]
Οι καθώς πρέπει (1963) 
Δίψα για ζωή (1964) [καλεσμένος]
Μια εβδομάδα στον παράδεισο (1964) [καλεσμένος]
Το δόλωμα (1964)[καλεσμένος στη πρώτη χαρτοπαιξία]
Οι εχθροί (1965)[διασκεδάζει με τους νεαρούς]
Ο ουρανοκατέβατος (1965) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Περάστε την πρώτη του μηνός (1965) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965)[μάρτυρας στο δικαστήριο]
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Νύχτα γάμου (1967)[Θείος Νικόλας / καλεσμένος στο γάμο]
Ο χαζομπαμπάς (1967) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Γιάννης Καρυπίδης 
Φιλμογραφία
Καρδιά μου πάψε να πονάς (1965)
Κάποια μάννα αναστενάζει...  (1966)
Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί  (1967)

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

ΒΙΛΜΑ ΤΣΑΚΙΡΗ

Βίλμα Τσακίρη
Γεννήθηκε την 1 Ιανουαρίου 1949 στις Σέρρες. Το πραγματικό της όνομα είναι Βηθλεέμ Τσακίρη.Την πρώτη τάξη του δημοτικού την τελείωσε στα Κοκκινόγεια και συνέχισε στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών και στο Λύκειο Θηλέων Σερρών. Το όνειρο του θεάτρου την έφερε μετά το τέλος του σχολείου στην δραματική σχολή του “Kυριαζή Χαρατσάρη” στην Θεσσαλονίκη απ όπου αποφοίτησε το 1970. Έχει συνεργαστεί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για τέσσερα έτη, αμέσως μετά τις σπουδές στη σχολή Χαρατσάρη. Στην Αθήνα, όταν κατέβηκε, συνεργάστηκε με αρκετούς ηθοποιούς. Έχει λάβει μέρος σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες ( «Είκοσι γυναίκες κι εγώ» κ.ά. ) και τηλεοπτικές σειρές ( «Η τράπεζα», «Ένας μήνας και κάτι», «Η πολυκατοικία» κ.ά.) Σύζυγός της υπήρξε ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ευαγγελίδης. Η κόρη τους, Καλλιόπη Ευαγγελίδη, είναι επίσης ηθοποιός. Τον Ιούλιο του 2012, η ηθοποιός βάπτισε την μικρότερη εγγονή της, Βίλμα από το Βηθλέεμ, το όνομα της.
Φιλμογραφία
Evergreen (2012)
Το Γαμήλιο Party (2008) [Μυρτώ]  
Υπέρ Επείγον (1989) [Μάρθα]  
Μειδιάστε παρακαλώ (1988)
Ο Κοντός και οι Μνηστήρες  (1988) [Φρόσω]  
Της Παλαβής (1988) [Τασία]  
Ράδιο-Αρβύλα (1986) [Θοδώρα]  
Τα Πρόσωπα του Θεού (1985) [Βαγγελιώ]  
Και Κλάααμα στα Σχολεία!...  (1984) [Θεοδώρα ]
Νειάτα στη Λάσπη  (1984) [Κλαίρη Δεληγιάννη]  
Γρανίτα από Μελάνι  (1983) [Θοδώρα]  
Στα Σαγόνια της Εφορίας (1983) [Μερόπη Χρυσοπούλου]  
Ξυπόλητα... Καμάκια  (1982) [Ευγενία]  
Ο Τελευταίος... Αντρας  (1981) [ταξιτζού]
Γυναίκες στα όπλα (1979) [Καραποστόλου]
Η βαλίτσα του παπά (1978) [νύφη] 
20 Γυναίκες κι Εγώ! (1973)  
Ορατότης μηδέν (1970)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ