ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019

ΠΕΤΡΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

Πέτρος Φώσκολος
Φιλμογραφία
Ο δοσίλογος (1970)
Ο Λαμπρούκος μπαλλαντέρ (1981)
Καμικάζι αγάπη μου (1983)
Έλα να... γυμνωθούμε ντάρλινγκ (1984)
ΑΠΟ ΤΟ https://www.retrodb.gr/

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΝΙΝΗΣ

Δημήτρης Φινινής
Φιλμογραφία
Αλδεβαράν  (1975)
Εξόριστος στην κεντρική λεωφόρο  (1979)[Γιάννης]
Σουβλίστε τους! Έτσι θα πάρουμε το κουραδόκαστρο  (1981)
Η εποχή των δολοφόνων  (1993)

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

ΑΛΕΞΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Αλέξης Μεταξάς
Φιλμογραφία
Φλογερές Ελληνίδες (1975)
Μια παρθένα για όλους  (1983)
Βρώμικη παρέα     (1984)
Το ξεφτύλισμα (1984)
ΑΠΟ ΤΟ https://www.retrodb.gr/

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Τάκης Μακρίδης
Γεννήθηκε το 1920 και πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου 1987. Θεατρικός συγγραφέας και θεατρικός επιχειρηματίας.
Φιλμογραφία
Ο δρόμος με τις ακακίες  (1954)
ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/