ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημήτρης Πετρόπουλος 
Ηθοποιός και σκηνοθέτης.
Φιλμογραφία
Το χρονικό μιας Κυριακής (1975)
Happy day (1977)
Στρόφαλος (1985)
Μπορντέλο (1985)
Εν πλω (1986)
Το καλοκαίρι της Μήδειας (1987)
Γενέθλια πόλη (1987)
Στον αστερισμό του Πόρτο Λεόνε (1991)
Όνειρο II (1992)
Στο ύψος της χαραμάδας (1992)
Το δημοτικό μας θέατρο (1995)
Στη σκιά του Λέμμυ Κώσιον (2002)
Οι θεατρίνες (2003)
Η σκόνη που πέφτει (2004)
Uranya     (2006)

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΡΑΛΛΗ

Ασπασία Κράλλη
Η Ασπασία Κράλλη γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου του 1947, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη. Επίσης είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Σύζυγος του Χρήστου Βαλαβανίδη.
Φιλμογραφία
Το κελί μηδέν (1975)
Ο αρσιβαρίστας και ο άγγελος (2008)
ΑΠΟ ΤΟ https://www.artandlife.gr/

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΑΙΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Μαίρη Χριστοφή
Φιλμογραφία
Το παιδί του δρόμου (1957)
Δυο αγάπες δυο κόσμοι  (1958)
Κάθ' εμπόδιο για καλό (1958)
Να ζήσουν τα φτωχόπαιδα (1959)