ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ


Γιάννης Μωραΐτης
Φιλμογραφία
Το νησί της σιωπής (1958)
Η Λίζα και η άλλη (1961)[διερχόμενος στην αγορά]
Κορόιδο γαμπρέ (1962)
Ποτέ δε σε ξέχασα (1962)
Το καρπουζάκι (1962)
Αστροναύτες (1962)[στον κινηματογράφο]
Ένας βλάκας... με πατέντα! (1963)
Ο δρόμος με τα κόκκινα φώτα (1963)[σερβιτόρος]
Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης (1963)
Τύφλα νάχη ο Μάρλον Μπράντο (1963)
Έκλεψα τη γυναίκα μου (1964)
Θα σε κάνω βασίλισσα (1964)
Έξω φτώχεια και καλή καρδιά (1964)[κλακέτα]
Άπονη ζωή (1964)[σερβιτόρος]
Ο κράχτης (1964)[γκαρσόνι]
Ο παράς και ο φουκαράς (1964)
Ο ζητιάνος μιας αγάπης (1964)[γκαρσόνι]
Σχολή για σωφερίνες / Ο Βέγγος σωφεράντζα (1964)[καφετζής]
Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ου κλέψεις (1965)
Αρτίστα (1966)[γκαρσόνι]
Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966)[γκαρσόνι]
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)[λούστρος]
Πάρε κόσμε (1967)
Σ' έχω πάντα στην καρδιά μου (1967)
Πατέρα κάτσε φρόνιμα (1967)
Βοήθεια! Ο Βέγγος φανερός πράκτωρ "000" (1967)
Το ΠΡΟ-ΠΟ και τα μπουζούκια (1968) [Τοτός]
Ο πεθερόπληκτος (1968)[τρελός]
Τρελός παλαβός και Βέγγος (1968) [αδελφός]
Για ένα ταγάρι δολάρια (1969)
Γαλάζιες νύχτες (1986)

1 σχόλιο:

liuf&alex productions είπε...

ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ''ΕΞΩ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ '' ΤΟ 1964 ΡΟΛΟΣ ΄'ΚΛΑΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΜΑΡΙΟΝ ΣΙΒΑ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΄΄Η ΒΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΝΕΡΑ ''[σκηνοθετης ο κουτρας ] ΘΑΝΟΣ 03 ΜΑΙΟΥ 2016 ΚΩΣΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ,ΧΤΥΠΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ 23920 33 160