ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΙΡΗ ΛΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μαίρη Λαλοπούλου
Η Μαίρη Λαλοπούλου ήταν ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1926. Έπαιξε σε ρόλους καρατερίστας σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες, κυρίως κωμωδίες. Πέθανε στις 14 Μαΐου 1989.
Φιλμογραφία

Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971) [ντι Μάρα]
Μπροστά στην αγχόνη (1968) [Άννα]
Μεγάλες αγάπες (1968)
Η ώρα της δικαιοσύνης (1967) [Τζένη Αντωνιάδου]
Νύχτα γάμου (1967) [Ασπασία]
Ο αχόρταγος (1967) [Ασπασία Καμπάνταη]

Οι κυρίες της αυλής (1966) [Ελένη Καθιστού]
Τζένη Τζένη (1965) [Ντιάνα Κασσανδρή]
Πικρή ζωή (1965)
Δίψα για ζωή (1964) [Ντόρα]
Ένα βότσαλο στη λίμνη (1952) [Βέτα Σκουντρή]

Δεν υπάρχουν σχόλια: