ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΤΑΝΟΣ ΛΥΓΙΖΟΣ

Ντάνος Λυγίζος
Ο Ντάνος (Κώστας) Λυγίζος γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1938 στην Αθήνα και είναι ανιψιός του Μήτσου Λυγίζου. Στο θέατρο βγήκε το 1965 και στο σινεμά το 1968.  Παντρεύτηκε δυο φορές. Την πρώτη φορά με τη δημοσιογράφο Έλλη Ευαγγελίδου και τη δεύτερη με την Ντάντι Σαλιβέρου.  Πέθανε στις 24 Δεκεμβρίου 2015.
Φιλμογραφία
Πατρίς ληστεία οικογένεια (1987) [Βλαστός]
Ο αδέξιος εραστής (1985) [Τάκης Αρχοντίδης]
Παπασούζας φαντομάς (1983) [παπα-Αύγουστος]
Τρελός και πάσης Ελλάδος (1983) [Κρίτων Αλευράς]
Άγριες κότες (1981) [πρόεδρος]
Οι φανταρίνες (1979) [(κατάσκοπος)]
Τζακ ο καβαλλάρης (1979) [αρχηγός της αστυνομίας] 
Η βαλίτσα του παπά (1978)
Υποβρύχιον: Παπανικολής (1971) [εκφωνητής Ρ/Σ Αθηνών]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)
Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα (1970)
Οι τέσσερις άσοι (1970)
Ώρες αγάπης, ώρες πολέμου (1970)
Ένα αστείο κορίτσι (1970) [μετρ στο χορό των εφοπλιστών]
Κρίμα... το μπόι σου (1970) [τελωνιακός]
Ο ακτύπητος κτυπήθηκε (1970) [γιατρός]
Οι γενναίοι του Βορρά (1970) [εκφωνητής Ρ/Σ]
Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969) [γκρουπιέρης]
Ησαΐα... μη χορεύεις (1969) [πλασιέ βιβλίων]
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969) [Γιώργος]
Ο μπλοφατζής (1969) [Αντώνης]
Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: