ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

Νίκος Τσουκαλάς
Έλαβε μέρος σε 75 ταινίες, ερμηνεύοντας πάρα πολύ μικρούς ρόλους.
Φιλμογραφία
Ο άνθρωπος που τό 'παιζε πολύ (1983)
Η στροφή (1982)

Πάτερ Γκομένιος (1982)
Καθένας με την τρέλλα του (1980)
Τζακ ο καβαλλάρης (1979)
Ο αισιόδοξος (1973)
Απ' τ' αλώνια στα σαλόνια (1972)
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα! (1972)[διαιτητής]
Κολασμένη φύση (1972) [Μηνάς]
Η εφοπλιστίνα (1971)
Δάκρυα για έναν αλήτη (1971)
Μαντώ Μαυρογένους (1971)[στο υπουργείο]
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ' άλλα (1970)
Αγάπησα μιαν άγνωστη (1970)
Μια ζωή χωρίς αγάπη (1970)
Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης (1970)
Η κραυγή μιας αθώας (1969)
Ο μπλοφατζής (1969)
Η αγάπη μας (1968)
Για μια τρύπια δραχμή (1968)
Ορκίζομαι, είμαι αθώα (1968)
Ο τρελός τάχει 400 (1968) [γιατρός φρενοκομείου]
Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968)
Κολωνάκι διαγωγή μηδέν (1967) [Θόδωρος]
Νυμφίος ανύμφευτος (1967)
Όταν οι γυναίκες αγαπούν (1967)
Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι (1967)
Ο χαζομπαμπάς (1967)
Μιράντα αγάπη μου (1966)
Μια γυναίκα κατηγορείται (1966)
Να ζει κανείς ή να μη ζει; (1966) [(εργάτης)]
Φουσκοθαλασσιές (1966)
Μπετόβεν και μπουζούκι (1965) [(δικαστικός κλητήρας)]
Τα δίχτυα της ντροπής (1965)
Όταν σημάνουν οι καμπάνες (1965)
Ο μεγάλος όρκος (1965)
Το βλακόμουτρο (1965)
Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
Με πότισες φαρμάκι (1965)
Η φωνή μιας αθώας (1965)
Οι προικοθήρες (1964)
Οι προικοθήρες είναι πονηροί (1964)
Η μοδιστρούλα (1964)
Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)[Αποστολίδης]
Μας ενώνει ο πόνος (1964)
Η δική σου μοίρα με σέρνει (1964) Έκλαψα πικρά για σένα (1964)
Σε ποιον να πω τον πόνο μου (1964)
Για την αγάπη του παιδιού μου (1963)
Θεέ μου δωσ`μου το φως μου (1963)
Ο αδελφός μου ο τροχονόμος (1963)
Ο διαιτητής (1963)
Κουράστηκα να σ΄αποκτήσω (1963)
Οι κατεργάρηδες (1963)
Ο μπαμπάς μου κι εγώ (1963)
Δεν γνώρισα μητέρα (1962)
Τέρμα τα δίφραγκα (1962)
Οι τρεις σωματοφύλακες (1962)
Μια ζωή την έχουμε (1958)
Οι δυο μάγκες του Πειραιά! (1957)
Αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμa / Οι δυο μάγκες του Πειραιά (1957)[παρουσιαστής του καλλιτεχνικού προγράμματος στο πλοίο]
Τα μαναβάκια (1957)[αστυνομικός με πολιτικά που συλλαμβάνει τους Κοκοβιό και Κάβουρα για χρέη]
Τσαρούχι πιστόλι παπιγιόν (1957)
Οι παπατζήδες (1954)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμμετείχε το 1963 και στην ταινία ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ Σ' ΑΠΟΚΤΗΣΩ ως υποψήφιος σύζυγος της Αρετής(Μάρθα Βούρτση).

Ανώνυμος είπε...

Το όνομα της κοπέλας στην ταινία είναι Μάρθα και όχι Αρετή το οποίο είναι το όνομα της οικονόμου(Πόπη Δεληγιάννη).