ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Αθηνά Μιχαηλίδου
Γεννήθηκε στην Αθήνα (άλλη πηγή αναφέρει τη Σύρο) το 1918 και πέθανε στις 9 Δεκεμβρίου 2001. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1947.
Φιλμογραφία
Εθελουσία έξοδος (1986)
Ρεπό (1982) [Ευγενία Δρακάκου]
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
Χωρίς συνείδηση (1972)
Στον ίσκιο του θεού (1969)
Το τελευταίο αντίο (1969)
Στον ίλιγγο της ζωής (1969) [(μητέρα) Διαμαντή]
Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί (1967) [Αλίκη Νικολάου]
Ήθελε να γίνει βασιλιάς (1967)
Δακρυσμένα μάτια (1967)
Δάκρυα οργής (1967)
Ο Λαμπίρης εναντίον των παρανόμων (1967) 

Δοκιμασία (1966) [Μακρή]
Έχω δικαίωμα να σ’ αγαπώ (1966)
Γεύση από έρωτα (1966)[μητέρα Λένας]
Μαζί σου για πάντα (1966)
Ο άνθρωπος που γύρισε από τον πόνο (1966) [Έλενη]
Σκλάβοι της μοίρας (1966) [Δεληπέτρου]
Ο κατατρεγμένος (1966)
Αδίστακτοι (1965)
Αφήστε με να ζήσω (1965)
Με πόνο και με δάκρυα (1965)
Το φτωχόπαιδο (1965) [Μίνα Κοσμίδη]
Θύελλα σε παιδική καρδιά (1964) [Μάγδα Κοντοβασίλη]
Νόμος 4000 (1962) [Αναγνώστου]
Οργή (1962)
Προδομένη αγάπη (1962) [Μίνα]
Αμαρτωλές (1962)[Έλενα] 

Τα σκαλοπάτια της ζωής (1962)
Όταν ξυπνά το παρελθόν (1962)
Χαμένα όνειρα (1961) [κ. Ζέριγκα]
Εφιάλτης (1961)
Οικογένεια Παπαδοπούλου (1960)
Αστέρω (1959)
Γαλήνη (1958)[θεία Σοφία]

Γερακίνα (1958)
Το τελευταίο ψέμα (1958) [Ρωξάννη Πέλλα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: