ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΡΦΕΑΣ ΖΑΧΟΣ

Ορφέας Ζάχος
Ο Ορφέας Ζάχος γεννήθηκε το 1934. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1957 και στον κινηματογράφο το 1961.
Φιλμογραφία
Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ (1981)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980) [Άρπαχτον]
Ξεβράκωτος ρωμιός (1980) [Θόδωρος]
Ένα γελαστό απόγευμα (1979) [Μπιλ]
Η κόμησσα της Κέρκυρας (1972) [Σπύρος Καρέτας]
Της ζήλειας τα καμώματα (1971) [Στέφανος]
Έμπαινε Μανωλιό (1970)
Μια ζωή χωρίς αγάπη (1970)
Το παιδί της μαμάς (1970)
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970) [Λάκης]
Εσένα μόνο αγαπώ (1970) [(δημοσιογράφος) Φράγκος]
Ο τζαναμπέτης (1969) [Ευλάμπιος Φωτεινός]
Στον ίλιγγο της ζωής (1969) [Αργύρης]

Τα κορόιδα η βαλίτσα μου κι εγώ (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό... (1969) [Τηλέμαχος]
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)
Φτωχογειτονιά αγάπη μου (1969) [(δημοσιογράφος) Φράγκος]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967) [Ιάκωβος]
Καλώς ήλθε το δολάριο (1967) [Κίμων Αγγελούτσος]
Ο γεροντοκόρος (1967) [Στέφανος Χατζηπαντελής]
Θρίαμβος (1962)
Μας κλέψανε την Γκόλφω (1961) [Βλάσης]
Η Λίζα και η άλλη (1961) [οικονόμος Γαβρίλογλου]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.pinterest.cl/pin/440086194828967844/?lp=true
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκπληκτικος καρατεριστας,δεν υπαρχουν πλεον τετοιοι ηθοποιοι

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους τι απεγινε αυτος ο ανθρωπος; ΖΕΙ;