ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΡΦΕΑΣ ΖΑΧΟΣ

Ορφέας Ζάχος
Ο Ορφέας Ζάχος γεννήθηκε το 1934. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1957 και στον κινηματογράφο το 1961.
Φιλμογραφία
Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ (1981)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980) [Άρπαχτον]
Ξεβράκωτος ρωμιός (1980) [Θόδωρος]
Ένα γελαστό απόγευμα (1979) [Μπιλ]
Η κόμησσα της Κέρκυρας (1972) [Σπύρος Καρέτας]
Της ζήλειας τα καμώματα (1971) [Στέφανος]
Έμπαινε Μανωλιό (1970)
Μια ζωή χωρίς αγάπη (1970)
Το παιδί της μαμάς (1970)
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970) [Λάκης]
Εσένα μόνο αγαπώ (1970) [(δημοσιογράφος) Φράγκος]
Ο τζαναμπέτης (1969) [Ευλάμπιος Φωτεινός]
Στον ίλιγγο της ζωής (1969) [Αργύρης]

Τα κορόιδα η βαλίτσα μου κι εγώ (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό... (1969) [Τηλέμαχος]
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)
Φτωχογειτονιά αγάπη μου (1969) [(δημοσιογράφος) Φράγκος]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967) [Ιάκωβος]
Καλώς ήλθε το δολάριο (1967) [Κίμων Αγγελούτσος]
Ο γεροντοκόρος (1967) [Στέφανος Χατζηπαντελής]
Θρίαμβος (1962)
Μας κλέψανε την Γκόλφω (1961) [Βλάσης]
Η Λίζα και η άλλη (1961) [οικονόμος Γαβρίλογλου]

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκπληκτικος καρατεριστας,δεν υπαρχουν πλεον τετοιοι ηθοποιοι

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους τι απεγινε αυτος ο ανθρωπος; ΖΕΙ;