ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑΝΑ ΣΚΙΑΔΑ

Νανά Σκιαδά

Γεννήθηκε το 1919 στην Αθήνα και πέθανε τον Φεβρουάριο του 1974. Σπούδασε στη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1934. Έπαιξε σε αρκετές ταινίες, δεύτερους ρόλους. Παντρεύτηκε τρεις φορές και η τελευταία ήταν με τον κατά 17 χρόνια μικρότερό της επίσης ηθοποιό, Χρήστο Πάρλα με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη.
Φιλμογραφία
Κοντά σου γνώρισα την αγάπη (1969)
Ένας ιππότης με... τσαρούχια (1968) [Δήμητρα Τρεχαντήρη]
Αφροδίτη το κορίτσι που πόνεσε (1968)
Ο ψεύτης (1968) [Χαρίκλεια Αργυρίου]
5 γυναίκες για έναν άνδρα (1967) [Μαίρη Λιακοπούλου]
Ο γαμπρός μου ο προικοθήρας (1967) [Αριάδνη Χρυσού]
Αχ!.. και νάμουν άντρας (1966) [Αφροδίτη Μπελαλή]
Ο ξυπόλυτος πρίγκηψ (1966) [Λορέντζου]
Κούνια που σε κούναγε (1966) [Βαρβάρα]
Πλήγωσες την αγάπη μου (1966)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966) [Κανιάτογλου]

Είναι ένας... τρελός τρελός Βέγγος (1965) [Σμαράγδα]
Καημοί στη φτωχογειτονιά (1965)
Οι εχθροί (1965)
Ένα έξυπνο έξυπνο... μούτρο (1965) [Αμαλία]
Τέντυ μπόυ... αγάπη μου (1965) [Μαίρη Ευτυχίδου]
Τζένη Τζένη (1965) [Κλάρα Καρίπη]
Φτωχό μου σπουργιτάκι (1965)
Έξω φτώχεια και καλή καρδιά (1964)
Οι φτωχοδιάβολοι (1964) [Έρμανς]
Ένας βλάκας με πατέντα (1963)
Μεσάνυχτα στη βίλλα Νέλλη (1963)
Η Νάνσυ την... ψώνισε (1960)[Λόλα-μνηστή Μελέτη]

Ο Φανούρης και το σόι του (1957) [Μάργκαρετ Σκαρβέτσου]

Δεν υπάρχουν σχόλια: