'ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1974). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ FACEBOOK ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΚΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ

Άλκης (Χρήστος) Γιαννακάς
Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1941 (η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ αναγράφει 28 Μαρτίου 1945). Κατά πολλούς ο πιο όμορφος ηθοποιός στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.
Φιλμογραφία
Παγίδα στην Ελλάδα (1982) [Άλεξ]
Αέρα,αέρα,αέρα (1972)
Η Ιδιωτική μου Ζωή - Her Private Life (1971) [Στάθης]
Μαντώ Μαυρογένους (1971) [Σάλας]
Καταναλωτική Κοινωνία (1971)
Κάθε Ναυάγιο και μια Κόλαση (1971) [Άλκης Βαλμάς] 

Η ταξιτζού (1970)
Μια γυναίκα στην αντίσταση (1970) [ανθυπολοχαγός Γιώργος Κωλέττης]
Οι γενναίοι του Βορρά (1970) [Ιάσων Παραμανίδης]
Ζαβολιές (1969) [Αλέξης]
Ο Νταβελης (1969)
Στα Σύνορα της Προδοσίας (1968)
Ο Παρθένος (1966) [Μιχαλιός]
Τα Μυστικα της αμαρτωλης Αθηνας (1966)
Και οι... 14 ήταν υπέροχοι! (1965)
Το Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965) [Αλέκος]

Αδικημένη (1964) [Άλκης]
Μονεμβασιά (1964) [Νίκος Ρώμας]
Η σωφερίνα (1964) [Πάκης]
Ο παράς και ο φουκαράς (1964) [Δημήτρης Δελακοβίας]

Τα Παλιόπαιδα (1963) [Δημήτρης]
Ένας ντελικανής (1963) [Μανουήλης Ποντίκης]

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στήν ταινία: "Ένας ήρως μέ παντόφλες" δέν παίζει ό Γιαννακάς. Ό ηλεκτρολόγος είναι ό Βαγγέλης Πλοιός.

evelin tampatsth είπε...

apo tous poio omorfoys antres..pou exoun perasei....!!!!!!!!!!

evelin tampatsth είπε...

apo tous poio omorfoys antres..pou exoun perasei....!!!!!!!!!!

liuf&alex productions είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΄΄ανωνυμος'' δεν παιζει ο ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑ Ο Πλοιός 10 -03 -2016