ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΚΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ

Άλκης (Χρήστος) Γιαννακάς
Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1941-σύμφωνα με το  IMDb (η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ αναγράφει 28 Μαρτίου 1945)Κατά πολλούς ο πιο όμορφος ηθοποιός στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.
Φιλμογραφία
Παγίδα στην Ελλάδα (1982) [Άλεξ]
Αέρα,αέρα,αέρα (1972)
Η ιδιωτική μου Ζωή (1971) [Στάθης]
Μαντώ Μαυρογένους (1971) [Σάλας]
Καταναλωτική κοινωνία (1971)
Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση (1971) [Άλκης Βαλμάς] 

Η ταξιτζού (1970)
Μια γυναίκα στην αντίσταση (1970) [ανθυπολοχαγός Γιώργος Κωλέττης]
Οι γενναίοι του Βορρά (1970) [Ιάσων Παραμανίδης]
Ζαβολιές (1969) [Αλέξης]
Ο Νταβελης (1969)
Στα σύνορα της προδοσίας (1968)
Ο παρθένος (1966) [Μιχαλιός]
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)
Και οι... 14 ήταν υπέροχοι! (1965)
Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965) [Αλέκος]

Αδικημένη (1964) [Άλκης]
Μονεμβασιά (1964) [Νίκος Ρώμας]
Η σωφερίνα (1964) [Πάκης]
Ο παράς και ο φουκαράς (1964) [Δημήτρης Δελακοβίας]

Τα παλιόπαιδα (1963) [Δημήτρης]
Ένας ντελικανής (1963) [Μανουήλης Ποντίκης]

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στήν ταινία: "Ένας ήρως μέ παντόφλες" δέν παίζει ό Γιαννακάς. Ό ηλεκτρολόγος είναι ό Βαγγέλης Πλοιός.

evelin tampatsth είπε...

apo tous poio omorfoys antres..pou exoun perasei....!!!!!!!!!!

evelin tampatsth είπε...

apo tous poio omorfoys antres..pou exoun perasei....!!!!!!!!!!

liuf&alex productions είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΄΄ανωνυμος'' δεν παιζει ο ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑ Ο Πλοιός 10 -03 -2016

THEO NEMESIS είπε...

......Το δε αστειο ειναι πως "Το ρεμαλι της Φωκιωνος Νεγρη" σημερα ζει οντως σ' εκεινη την περιοχη!