ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

Δημήτρης Καρυστινός
Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1932. Διακρίθηκε στην ελληνορωμαϊκή πάλη ως ένας από τους καλύτερους παλαιστές της Ελλάδας τη δεκαετία του ΄50, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ηρακλή Πειραιώς, ενώ τη δεκαετία του ΄60 ασχολήθηκε και διακρίθηκε στο κατς. Έπαιξε σε αρκετές ταινίες και πάντα ενσάρκωνε το ρόλο του «μπράβου». Πέθανε στις 7 Μαΐου 2006 σε ηλικία 74 ετών.
Φιλμογραφία
Τα καθάρματα (1985)
Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ (1981)
Η ζούγκλα των πόλεων (1970)
Ορατότης μηδέν (1970)
Ακόμα μια φορά πριν ξεψυχήσω (1970)
Ένα ασύλληπτο κορόιδο (1969) [Γερμανός]
Ο αντάρτης του βάλτου (1969)
Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ) (1969) [σπαζοκέφαλος]
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969) [μπράβος]
Ορατότης μηδέν (1969) [(μπράβος)]
Ο μοναχικός ναύτης και το κορίτσι (1968) [Μονκ]
Ο τυχεράκιας (1968)

Ο κόσμος τρελλάθηκε... (1967) [(μπράβος)]
Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω (1967)
Πάρε κόσμε (1967) [αδελφός Ρούλας]
Κοκοβιός και σπάρος στα δίχτυα της αράχνης (1967)
Φίφης ο ακτύπητος (1966)
Λεωφόρος του θανάτου (1966)
Όχι,.. κύριε Τζόνσον (1965)
Πρέπει να ζήσεις αγάπη μου (1965) [Αττίλας]
Το πρόσωπο της ημέρας (1965)
Λόλα (1964)
Αυτό το κάτι άλλο (1963)
Ψευτοθόδωρος (1963)

Δεν υπάρχουν σχόλια: