ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1974). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Χριστίνα Αποστόλου
Σταρ Ελλάς 1962 και πεθερά του πολιτικού Δημήτρη Αβραμόπουλου. 
Φιλμογραφία
Τρίτη και 13 (1963)
Τύφλα νάχη ο Μάρλον Μπράντο (1963) [Χριστίνα]

Οι κατεργάρηδες (1963)[Μαίρη]
Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962) [Μιράντα]

Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας (1955)

Ο γενίτσαρος (1953)

Δεν υπάρχουν σχόλια: