ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ http://90lepta.com/, ΤΟ http://retrodb.gr/, ΤΟ http://www.cine.gr/, ΤΟ http://www.sansimera.gr/, ΤΟ http://www.musipedia.gr/ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Panos t, ΠΑΝΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ, Roula Ekonomou ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Χριστίνα Αποστόλου
Σταρ Ελλάς 1962 και πεθερά του πολιτικού Δημήτρη Αβραμόπουλου. 
Φιλμογραφία
Τρίτη και 13 (1963)
Τύφλα νάχη ο Μάρλον Μπράντο (1963) [Χριστίνα]

Οι κατεργάρηδες (1963)[Μαίρη]
Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962) [Μιράντα]

Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας (1955)

Ο γενίτσαρος (1953)
ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com ΚΑΙ ΤΟ www.retrodb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: