ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Κυριακίδης Γιώργος
Γεννήθηκε το 1938 στο Νοβοροσίσκ της Ρωσίας. Τα τελευταία δύο χρόνια έμενε με την αγαπημένη του ανιψιά Ευτυχία και την οικογένειά της, στο Αιγάλεω. Πέθανε στις 15 Δεκεμβρίου 2014.
Φιλμογραφία
Η σκόνη που πέφτει... (2004)
Πολίτικη κουζίνα (2003) [Φώτης]
Πίσω πόρτα (2000) [γείτονας αξιωματικός]
Η άλλη όψη (1991) [αντίδικος]
Το ρεμάλι της Αθήνας (1987) [αστυνομικός]
Μπορούμε και κάτω απ' τα θρανία (1985) [Μήτσος]
Θερμοκήπιο (1985)
Ο δυναστείας (1985)
Καταζητείται το πρόσωπο της ημέρας (1983)
Απίθανοι, αλλιώτικοι κι ωραίοι... (1982)
Ο σεξοκυνηγός (1981)
Πάμε για... καφέ;! (1981)
Το ξένο είναι πιο γλυκό (1981)
Ρένα... να η ευκαιρία (1980)
Καθένας με την τρέλα του... (1980)
Παραγγελιά (1980)
Ένας τρελός τρελός αεροπειρατής (1973)
Αντάρτες των πόλεων (1972)
Απ' τ' αλώνια στα σαλόνια (1972)
Ερωτική συμφωνία (1972)
Ο αντιφασίστας (1972)
Ο κύριος σταθμάρχης (1972)
Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη (1971)
Μαντώ Μαυρογένους (1971)
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του '21 (1971)
Υποβρύχιον: Παπανικολής (1971)
Αγάπησα έναν αλήτη (1971)
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)
Ο τελευταίος των Κομιτατζήδων (1970)
Η ταξιτζού (1970)
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969) 
Ο παραμυθάς (1969)
Η αγάπη μας (1968)
Η ώρα της οργής (1968)
Μείνε κοντά μου αγαπημένε (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Ο τρελλός τάχει 400 (1968)
Η ώρα της οργής (1968)
Ο μεγάλος διχασμός (1968)
Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1968)
Βίβα Ρένα (1967)
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967)
Η κοροϊδάρα (1967)
Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι (1967)
Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)
Η βουλευτίνα (1966)
Ο τετραπέρατος (1966)
Το φυλαχτό της μάνας (1965)
Ο αδελφός Άννα (1963)
Ο αδελφός μου ο τροχονόμος (1963)
Το κάθαρμα (1963)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει παίξει και στην σειρά του αντέννα "το φιλί της ζωής" http://www.antenna.gr/webtv/categories?cid=3404

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΚΕΣΤ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΝΤΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΛΕΚΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα 15/12/2014 έφυγε απο την ζωή ο Γιώργος Κυριακίδης...Καλό Ταξίδι.

Ανώνυμος είπε...

436Και στους "Αυθαίρετους" συμμετείχε, στον ρόλο του κτηματία Καλαμπόκα! Καλό του ταξίδι... Πολύ καλός ηθοποιός!...