ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΩΤΑ ΣΟΙΜΟΙΡΗ

Γιώτα Σοϊμοίρη (Σοϊλάρη)
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Ήταν πρώτη σύζυγος του ηθοποιού Χάρη Παναγιώτου.
Φιλμογραφία
28η Οκτωβρίου ώρα 5:30 (1971) [Φρόσω]
Αννιώ η τσελιγκοπούλα της κατάρας (1971)

Κραυγή της αλήθειας (1971)
Λιτανεία των ηρώων (1970)[Άννα Ράφτη]
Οι 4 άσσοι (1970)
Στη μάχη της Κρήτης (1970) [Μαρία Καλλέργη]
Η κόμισσα της φάμπρικας (1969) [Στασούλα Δελημάνη]
Άγιος Νεκτάριος ο προστάτης των φτωχών (1969)[Έμυ Ρίζου]
Ξεριζωμένη γενιά (1968) [Μαρία Καρατζόγλου-Κουντουριώτη]
Τα ψίχουλα του κόσμου (1968) [Φλώρα]
Όνειρο απατηλό (1968) [Άννα]
Δακρυσμένα μάτια (1967) [Γαλήνη Τσακίρογλου]
Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί (1967)
Άγρια πάθη (1967) [Φανή]
Η κόρη της Πενταγιώτισσας (1967) [κόρη]
Τα ψίχουλα του κόσμου (1967) [Φλώρα]
Ο άνθρωπος που γύρισε από τον πόνο (1966) [Σοφία]
Ο τετραπέρατος (1966)
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966)
Η παραστρατημένη (1966)
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966)
Δεν είμαι ατιμασμένη (1966) [Μαίρη]
Βρώμικη πόλις (1965)[Μαρία Οικονομίδη]
Οι εχθροί (1965)[Αργυρώ]
Δύσκολοι δρόμοι (1965)
Υπάρχει και φιλότιμο (1965) [Κατίνα]
Ένας μεγάλος έρωτας (1964)
Οι κληρονόμοι (1964) [γραμματέας Κατσαμπέκη]
Αντιγόνη (1961)
Φλογέρα και αίμα (1961)

Μια του κλέφτη... (1960) [κυρία στο πλοίο]

1 σχόλιο:

liuf&alex productions είπε...

διεγραψε τα λαθος επιθετα ΣΟΙΜΙΡΗ και ΣΟΙΛΑΡΗ . Σωστο ΣΟΙΜΟΙΡΗ 29/05/2016 ΘΑΝΟΣ