ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Μπάμπης Ανθόπουλος
Γεννήθηκε το 1932 στον Πειραιά. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν απ΄ όπου αποφοίτησε το 1957. Πρωτοεμφανίστηκε το 1957 με το "Θέατρο τέχνης" στο έργο του Αριστοφάνη, "Πλούτος". Συμμετείχε σε γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές: "Κάτι να καίει", "Ο κόσμος τρελάθηκε" κ.ά. Διετέλεσε μέλος του Σ.Ε.Η. και συγκρότησε δικούς του θιάσους.
Φιλμογραφία
Ο εραστής της πείνας (1986) [Θωμάς]
Οι γκόμενες του Τσάρλυ (1986) [Απόστολος Παπασυναγρίδας]
Η κόμησσα της Κέρκυρας (1972)
Η Ρένα είναι "οφ-σάιντ" (1972) [δημοσιογράφος]
Αγάπησα μια... πολυθρόνα (1971) [σκηνοθέτης]
Αρχιψεύταρος (1971) [Μάρκος]
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971) ["Σπίθουρας"]
Εφοπλιστής με το ζόρι (1971) [Θανάσης]
Η εφοπλιστίνα (1971)
Ο Μανωλιός ξαναχτυπά (1971)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Πίσω μου σ' έχω σατανά (1971) [Ζήνων Σπετζοφάης]
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ' άλλα (1970) [πλασιέ]
Ένας τρελλός γλεντζές (1970) [Άντζουλος]
Η ταξιτζού (1970)
Οι τρεις ψεύτες (1970)
Κρίμα... το μπόι σου (1970) [Αλέξανδρος/Ιάκωβος]
Ο κόσμος τρελλάθηκε... (1967) [Παρασκευάς]
Διπλοπενιές (1966) [πωλητής καταστήματος ρούχων]
Να ζει κανείς ή να μη ζει; (1966) ["Καρφής"]
Οι κυρίες της αυλής (1966) [μέλος συγκροτήματος]
Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965) [Ζορζ]
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965) [θυρωρός]
Κάτι να καίει (1964)
Το έξυπνο πουλί (1961) [Τρύφωνας]

Δεν υπάρχουν σχόλια: