ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΟΡΓΩ ΧΡΕΛΙΑ

Γοργώ Χρέλια
Κόρη του ηθοποιού Ρολάνδου Χρέλια, που ήταν θρυλική "φιγούρα" των μπουλουκιών και ξαδέλφη του Κώστα Χρέλια. Πρέπει να έχει γεννηθεί στον Άγιο Ανδρέα Μεσολογγίου.  
Φιλμογραφία
Ο πειρασμός μιας παντρεμένης (1976)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Η ώρα της δικαιοσύνης (1967) [Τερέζα Κολλαρίου]
Μίνι φούστα και καράτε (1967) [Τερέζα Κολλαρίου]
Δοκιμασία (1966) [Άννα Χατζηγιάννη]
Δεν πουλάω την καρδιά μου (1966)
Έχω δικαίωμα να σ`αγαπώ (1966) [Λίλιαν]
Κάνε τον πόνο μου χαρά (1966) [Ρόη Ζάννα]
Ο τετραπέρατος (1966)
Μαζί σου για πάντα (1966)
Η αρτίστα (1966)
Το σπίτι των ανέμων (1966) [Γιάννα Χατζηγιάννη]
Η τιμωρία (1965)
Τσακισμένη απ`την ορφάνια (1965) [Ντέπυ]
Πόνεσα πολύ για σένα (1964)
7 μέρες ψέματα (1963) [Νάνσι]
Οι τουρίστες (1963) [Ανέττα]
Δουλειές του ποδαριού (1962)
Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός (1961)
Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα (1960)[στο γήπεδο]
Τυφλός άγγελος (1960)
Ο θησαυρός του μακαρίτη (1959)
Το ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο (1959)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζει η Γοργώ Χρέλια; Αν ναι που να βρίσκεται και τι να κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Χθες την είδα στην ταινία "ο κλέαρχος η μαρίνα και ο κοντός".
Αν και δεν είχε πολλές και μεγάλες συμμετοχές σε ταινίες, ήταν σίγουρα ΠΟΛΥ γλυκιά κοπελίτσα, ίσως η ποιο "κουκλίτσα" του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.
Σπάνια βλέπεις σήμερα τέτοιου είδους ομορφιά στις γυναίκες...

Ανώνυμος είπε...

ναι,ζει η Γοργω στη Καλλιτεχνουπολη μαζι με τον αδερφο της Μαριο και το γιο της...