ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Χάρης (Χαρίτων) Παναγιώτου
Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1936 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Δίδαξε υποκριτική στη Σχολή Θεάτρου «Περίακτος» του σκηνοθέτη Βασίλη Ρίτσου. Διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών (1989-1992) και ειδικός σύμβουλος της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Εθνικού Θεάτρου. Πρώτη του σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Γιώτα Σοϊμίρη με την οποία απέκτησε τρεις κόρες και δεύτερη η  Έφη Οικονόμου που πέθανε στις 3 Αυγούστου 2016.
Φιλμογραφία
Τα δελφινάκια του Αμβρακικού (1993)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Προσκλητήριο στη μάνα (1979)
Ο τελευταίος των κομιτατζήδων (1970)
Λιτανεία των ηρώων (1970)
ΟΧΙ (1969)
Στα σύνορα της προδοσίας (1968)
Ο Μικές παντρεύεται (1968) [Λευτέρης Μπουλντόζας]
Η κόρη της Πενταγιώτισσας (1967) [Δημήτρης]
Κολωνάκι διαγωγή μηδέν (1967) [Βαγγέλης Καρανάμπασης]
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)
Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966) [Μανώλης]
Όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι (1966) [Μήτσος]
Παράνομοι πόθοι (1966)
Μπετόβεν και μπουζούκι (1965) [Λουκής Ντάλμπασης]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965) [Πανάγος]

Δεν υπάρχουν σχόλια: