ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Φραγκούλης Φραγκούλης
Ο Φραγκούλης Φραγκούλης ήταν ηθοποιός. Γεννήθηκε στη Σκύρο το 1916. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, με δάσκαλο τον Αιμίλιο Βεάκη. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1940 στο "Θέατρο Κοτοπούλη" με το έργο "Προανάκριση". Το 1970 εγκατέλειψε τη σκηνή. Τελευταία του δουλειά ήταν η τηλεοπτική σειρά "Η σοφίτα", στην οποία έπαιζε με τον Νίκο Παπαχρήστο και το Γιώργο Καβάγια (Ξενοφών). Πέθανε στην Αθήνα το 1994.
Φιλμογραφία
Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο (1980) [πρόεδρος στρατοδικείου]
Κραυγές στον άνεμο (1976)
Ο τρομοκράτης (1975)
Έγκλημα στο Καβούρι (1974)

Τον αράπη κι' αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!.. (1973) [κύριος Μοχάμεντ]
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
Έρωτας και προδοσία (1972)
Η προεδρίνα (1972)
Ναι μεν, αλλά... (1972)
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Αεροσυνοδός (1971)

Αυτοί που ξέχασαν τον όρκο τους (1971)
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971)
Καλάβρυτα 1821 (1970)
Ο δοσίλογος (1970)

Ένα ασύλληπτο κορόιδο (1969) [Πασχάλης]
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969)
Αυτή που δεν λύγισε (1968)
Αφροδίτη το κορίτσι που πόνεσε (1968)
Αθήνα η κλοπή της οδού Σταδίου (1968)
Δόκτωρ Ζι-Βέγγος (1968)
Ποιος Θανάσης!! (1968)
Όνειρο απατηλό (1968)

Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Τρελλός παλαβός και Βέγγος (1968)
Κάτι κουρασμένα παληκάρια (1967)
Μανωλάκης ο τεντιμπόις (1967)
Άδικη κατάρα (1967)

Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)
Ο εμίρης και ο κακομοίρης (1964)
Η υπέροχη οπτασία (1962)
Ήρθες αργά (1961)
Μαλάμω (1960)

Ένα νερό κυρά Βαγγελιώ (1959)
Αγιούπα (1957)

Γλέντι-λεφτά και αγάπη (1955)[γιατρός]
Το κορίτσι της γειτονιάς (1954)

Τα αρραβωνιάσματα (1950)[διοικητής τμήματος Χωροφυλακής]
Διαγωγή... μηδέν! (1949)
Καταδρομή στο Αιγαίον (1946)

Δεν υπάρχουν σχόλια: