ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Panos t, ΠΑΝΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΙΑ ΜΠΟΖΟΥ

Κία Μπόζου
Φιλμογραφία
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971) [Ανθή]
Οι άντρες ξέρουν να αγαπούν (1971)
Ο ξεροκέφαλος (1970) [Κία Μπόζου]
Η σκλάβα (1970)

Το παιδί της μαμάς (1970)
Ακόμα μια φορά πριν ξεψυχήσω (1970)
Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970) [Βίκυ Μπόλα]
Η περιπτερού (1970)
Σε ικετεύω αγάπη μου (1970)
Γυμνοί στο δρόμο (1969) [(γειτόνισσα)]
Γαμπρός από τη Γαστούνη (1969)
Η Σμυρνιά (1969)

Οι ζαβολιές (1969)
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ) (1969) [Ζωή Σέξογλου]
Αυτή που δεν λύγισε (1968) [Φρόσω]Γοργόνες και μάγκες (1968) [(φίλη Πέτρου)]Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968) [Ερμιόνη]
Ο μαχαραγιάς (1968) [Ροζαλία]
Μείνε κοντά μου αγαπημένε (1968)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968) [Κατερίνα]
Το ΠΡΟΠΟ και τα μπουζούκια (1968)
Συννεφιασμένοι ορίζοντες (1968)
'Εμπαινε Κίτσο (1968)

Η παιχνιδιάρα (1967) [Σοφία]
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967) [Λίνα]
Τα Δολλάρια της Ασπασίας (1967)
Λάλα το Λαλάκη (1967)

Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966) [Γιαννούλα]
Ο παπατρέχας (1966) [αδελφή θυρωρού]
Κούνια που σε κούναγε... (1966) [Θεοδώρα]
Το σπίτι των ανέμων (1966) [Νίκη]
Τώρα που φεύγω απ' τη ζωή (1966)
Φως... νερό... τηλέφωνο Οικόπεδα με δόσεις (1966)
Τσακισμένη από την ορφάνια (1965)
Εξιλέωση (1965)
Βάνα (1965)
Το λάθος (1965)

Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)
Η αστεφάνωτη (1964)

Η σωφερίνα (1964)
Τα δίδυμα (1964)
Ήταν όλοι τους... κορόιδα! (1964)
Ένας βλάκας με πατέντα (1963)
Το "τεμπελόσκυλο" (1963) [γραμματεας]
Ο δρόμος με τα κόκκινα φώτα (1963)
Εφιάλτης (1961)
Το κλωτσοσκούφι (1960)
Αστέρω (1959)
Ο Θύμιος τάκανε θάλασσα (1959) [Κατίνα]
ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.cine.gr ΚΑΙ ΤΟ www.retrodb.gr

2 σχόλια:

stakovios είπε...

Στον "Εφιάλτη" η φωνή της ήταν εντυπωσιακή στο τηλέφωνο. Έπαιζε την Εύη Λινάρδου.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη ηθοποιος.Ξερει κανεις κατι παραπανω για αυτην την ηθοποιο? Δεν υπαρχουν πουθενα πληροφοριες για εκεινη.Σημερα με τι ασχολειται?