ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΩΤΣΗΣ

Αντώνης Λιώτσης
Γεννήθηκε στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982)
Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ (1981)
Έξοδος κινδύνου (1980)
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Στιγμές ερωτικού παροξυσμού (1976)
Μέλι το κορμί της (1975) [Παύλος]
Το κορμί σου στο κορμί μου (1975) [Ντίνος Βρεττός]
Το φιλήδονο κορμί της (1975) [Άρης Πάνου]
Ο τρομοκράτης (1975)
Ισιδώρα (1975)
Αντάρτες των πόλεων (1972)
Κολασμένα καθάρματα (1972)
Αμαρτωλές σχέσεις (1972)

Η χαραυγή της νίκης (1971)
Γράμμος (1971) (καπετάνιος του ΕΛΑΣ)
Ο κύκλος της ανωμαλίας (1971) [Βασίλης Ρότας]
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του '21 (1971) [Γάλλος αξιωματικός]
Σ' αγαπώ (1971)
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)

Κατηγορούμενη απολογήσου (1968)[Τέλης, στη παρέα του Ανδρέα]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι ο Αντώνης Λιώτσης είναι ο ρεσεψιονίστ στην ταινία << Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΧΙΠΙΣΣΑ>>.