ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΩΤΣΗΣ

Αντώνης Λιώτσης
Γεννήθηκε στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982)
Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ (1981)
Έξοδος κινδύνου (1980)
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Στιγμές ερωτικού παροξυσμού (1976)
Μέλι το κορμί της (1975) [Παύλος]
Το κορμί σου στο κορμί μου (1975) [Ντίνος Βρεττός]
Το φιλήδονο κορμί της (1975) [Άρης Πάνου]
Ο τρομοκράτης (1975)
Ισιδώρα (1975)
Αντάρτες των πόλεων (1972)
Κολασμένα καθάρματα (1972)
Αμαρτωλές σχέσεις (1972)

Η χαραυγή της νίκης (1971)
Γράμμος (1971) (καπετάνιος του ΕΛΑΣ)
Ο κύκλος της ανωμαλίας (1971) [Βασίλης Ρότας]
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του '21 (1971) [Γάλλος αξιωματικός]
Σ' αγαπώ (1971)
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)

Κατηγορούμενη απολογήσου (1968)[Τέλης, στη παρέα του Ανδρέα]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι ο Αντώνης Λιώτσης είναι ο ρεσεψιονίστ στην ταινία << Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΧΙΠΙΣΣΑ>>.