ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΝΤΕΑΣ

Μιλτιάδης Κοντέας
Φιλμογραφία
Διεστραμμένοι (1963)[Μιχάλης Λιόσης]
Κουράστηκα να σ' αποκτήσω (1963)
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Γλυκιά, γλυκιά μου αγάπη (1965)
Το ρομάντσο μιας καμαριέρας (1965) [Παρασκευάς]
Οι εκδικηταί (1966)
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)
Μπροστά στην αγχόνη (1968)
Ο αντάρτης του βάλτου (1969) [Γιώργης Βάρδας]
Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Ο νάνος και οι 7 χιονάτες (1970) [Μάκης Διαμάντογλου]
Μαντώ Μαυρογένους (1971) [Νικόλας]
Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση (1971)
Αέρα αέρα αέρα (1972) [Γιαννιός Μπαρλάς]
Δουλικό αμέσου δράσεως (1972) [Αλέκος - Πέτρος]
Τα παιδιά μας οι άγγελοι (1985) [Κώστας Παπασταύρου]
Ένας κόκορας στη γειτονιά μας (1986)
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Ηδονή της διαστροφής (1974)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν τον άνθρωπο τον είχα γνωρισει το 1963. Μήπως ξερει κάποιος αν βρίσκεται ακόμη στην ζωη ?

Ανώνυμος είπε...

Ναι.... Ο κυριος ζει και ειναι καλα...