ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΝΤΕΑΣ

Μιλτιάδης Κοντέας
Φιλμογραφία
Διεστραμμένοι (1963)[Μιχάλης Λιόσης]
Κουράστηκα να σ' αποκτήσω (1963)
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Γλυκιά, γλυκιά μου αγάπη (1965)
Το ρομάντσο μιας καμαριέρας (1965) [Παρασκευάς]
Οι εκδικηταί (1966)
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)
Μπροστά στην αγχόνη (1968)
Ο αντάρτης του βάλτου (1969) [Γιώργης Βάρδας]
Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Ο νάνος και οι 7 χιονάτες (1970) [Μάκης Διαμάντογλου]
Μαντώ Μαυρογένους (1971) [Νικόλας]
Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση (1971)
Αέρα αέρα αέρα (1972) [Γιαννιός Μπαρλάς]
Δουλικό αμέσου δράσεως (1972) [Αλέκος - Πέτρος]
Τα παιδιά μας οι άγγελοι (1985) [Κώστας Παπασταύρου]
Ένας κόκορας στη γειτονιά μας (1986)
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Ηδονή της διαστροφής (1974)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν τον άνθρωπο τον είχα γνωρισει το 1963. Μήπως ξερει κάποιος αν βρίσκεται ακόμη στην ζωη ?

Ανώνυμος είπε...

Ναι.... Ο κυριος ζει και ειναι καλα...