ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

Γιάννης Πετράκης
Φιλμογραφία
Οι βλάχοι επιμένουν ελληνικά (1984)
Παύλος Μελάς
(1974)
Γεννήθηκαν κολασμένες
(1973)
Το νησί της αμαρτίας
(1973)
Η Αλίκη δικτάτωρ
(1972)
Ο άνθρωπος ρολόι
(1972) [Γεράσιμος (Μάκης) Κοσμάτος]
Ο θείος μου ο Ιπποκράτης
(1972)
Ο κύριος σταθμάρχης
(1972)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα
(1971)
Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη
(1971)
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά
(1970)
Ο Μικές παντρεύεται
(1968)
Ο κατήφορος μιας ορφανής
(1966)
Έτσι ήταν η ζωή μου
(1963)
Αμαρτίες γονέων (1963)
Θρίαμβος (1962)
Διαμάντω (1961)
Μάνα μου, παραστράτησα (1961)

Δεν υπάρχουν σχόλια: