ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΜΥΡΕΛΑ ΤΣΑΡΟΥ

Μυρέλα Τσάρου ή Τσάρα
Γεννήθηκε 1939 στα Τρίκαλα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Λυκούργου Σταυράκου στην Αθήνα. Διέκοψε τη σταδιοδρομία της νωρίς.
Φιλμογραφία
Οι ασυνείδητοι (1966) [Χρυσαυγή]
Το μυστικό μιας μητέρας (1966) [Τζένη Δεμίρη]
Προξενήτρα πράκτωρ 017 (1966)[Λέλα]
Το χρήμα ήταν Βρώμικο (1967) [Ειρήνη]
Αύριο (1966)
Ο μπαμπάς μου ο τεντυμπόυς (1966) [Πόπη]
Δοσατζού: Επιχείρησις γαμπρός (1966) [Λέλα]
Βάνα (1965)
Στη θύελλα του πάθους (1964)
Κόσμος και κοσμάκης (1964) [Μαίρη Καρτελή]
Τύφλα νά΄χει ο Μάρλον Μπράντο (1963)[Αντιγόνη]
Ο Καζανόβας (1963)
Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962) [Ασπασία]
Πρέπει να ζήσεις τίμια (1962) [Λίζα]
Ο Γολγοθάς μιας αθώας (1961)
Ερωτικά παιχνίδια (1960)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η λίμνη των στεναγμών / Η κυρα Φροσύνη και ο Αλή πασάς (1959)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΟΥ ΟΧΙ ΤΣΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΟΥ ΟΧΙ ΤΣΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΟΥ ΟΧΙ ΤΣΑΡΑ

KOSTAS είπε...

http://www.imdb.com/name/nm1516801/

http://90lepta.com/s2268.html

Ανώνυμος είπε...

H MYREΛΑ ΤΣΑΡΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄60 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
'' Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗ ΤΣΑΤΕΡΛΥ'' ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΛΑΙΔΗ.