ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΜΥΡΕΛΑ ΤΣΑΡΟΥ

Μυρέλα Τσάρου ή Τσάρα
Γεννήθηκε 1939 στα Τρίκαλα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Λυκούργου Σταυράκου στην Αθήνα. Διέκοψε τη σταδιοδρομία της νωρίς.
Φιλμογραφία
Οι ασυνείδητοι (1966) [Χρυσαυγή]
Το μυστικό μιας μητέρας (1966) [Τζένη Δεμίρη]
Προξενήτρα πράκτωρ 017 (1966)[Λέλα]
Το χρήμα ήταν Βρώμικο (1967) [Ειρήνη]
Αύριο (1966)
Ο μπαμπάς μου ο τεντυμπόυς (1966) [Πόπη]
Δοσατζού: Επιχείρησις γαμπρός (1966) [Λέλα]
Βάνα (1965)
Στη θύελλα του πάθους (1964)
Κόσμος και κοσμάκης (1964) [Μαίρη Καρτελή]
Τύφλα νά΄χει ο Μάρλον Μπράντο (1963)[Αντιγόνη]
Ο Καζανόβας (1963)
Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962) [Ασπασία]
Πρέπει να ζήσεις τίμια (1962) [Λίζα]
Ο Γολγοθάς μιας αθώας (1961)
Ερωτικά παιχνίδια (1960)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η λίμνη των στεναγμών / Η κυρα Φροσύνη και ο Αλή πασάς (1959)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΟΥ ΟΧΙ ΤΣΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΟΥ ΟΧΙ ΤΣΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΟΥ ΟΧΙ ΤΣΑΡΑ

KOSTAS είπε...

http://www.imdb.com/name/nm1516801/

http://90lepta.com/s2268.html

Ανώνυμος είπε...

H MYREΛΑ ΤΣΑΡΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄60 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
'' Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗ ΤΣΑΤΕΡΛΥ'' ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΛΑΙΔΗ.