ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΜΥΡΕΛΑ ΤΣΑΡΟΥ

Μυρέλα Τσάρου ή Τσάρα
Γεννήθηκε 1939 στα Τρίκαλα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Λυκούργου Σταυράκου στην Αθήνα. Διέκοψε τη σταδιοδρομία της νωρίς.
Φιλμογραφία
Οι ασυνείδητοι (1966) [Χρυσαυγή]
Το μυστικό μιας μητέρας (1966) [Τζένη Δεμίρη]
Προξενήτρα πράκτωρ 017 (1966)[Λέλα]
Το χρήμα ήταν Βρώμικο (1967) [Ειρήνη]
Αύριο (1966)
Ο μπαμπάς μου ο τεντυμπόυς (1966) [Πόπη]
Δοσατζού: Επιχείρησις γαμπρός (1966) [Λέλα]
Βάνα (1965)
Στη θύελλα του πάθους (1964)
Κόσμος και κοσμάκης (1964) [Μαίρη Καρτελή]
Τύφλα νά΄χει ο Μάρλον Μπράντο (1963)[Αντιγόνη]
Ο Καζανόβας (1963)
Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962) [Ασπασία]
Πρέπει να ζήσεις τίμια (1962) [Λίζα]
Ο Γολγοθάς μιας αθώας (1961)
Ερωτικά παιχνίδια (1960)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η λίμνη των στεναγμών / Η κυρα Φροσύνη και ο Αλή πασάς (1959)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΟΥ ΟΧΙ ΤΣΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΟΥ ΟΧΙ ΤΣΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΟΥ ΟΧΙ ΤΣΑΡΑ

KOSTAS είπε...

http://www.imdb.com/name/nm1516801/

http://90lepta.com/s2268.html

Ανώνυμος είπε...

H MYREΛΑ ΤΣΑΡΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄60 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
'' Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗ ΤΣΑΤΕΡΛΥ'' ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΛΑΙΔΗ.