ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΣΣΑΡΗΣ

Κώστας Μεσσάρης
Στις πρώτες ταινίες που έλαβε μέρος, εμφανιζόταν με όνομα Κώστας Αγγέλου. Ηθοποιός με αξιόλογη πορεία στο θέατρο. Σύζυγος της ηθοποιού Νίκης Τριανταφυλλίδη με την οποία απέκτησε μια κόρη, την ηθοποιό και σκηνοθέτη Ζωή Μασούρα.
Φιλμογραφία
Η πτώση (2002) [Προφήτης]
Η εαρινή σύναξις των αγροφυλάκων (1999) [αλωνιάρης]
Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια (1981)
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)
Η ώρα του λύκου (1979) [Δήμου]
Ατρείδες (1979)
Το παρασκήνιο του Κώστα (1979)
Ζωντανή εκπομπή (1978)

Υπόθεση Πολκ (1978) [Γρηγόρης Στακτόπουλος]
Το βαρύ... πεπόνι (1977)
Μια άχρηστη ταινία μικρού μήκους (1977)

Ο θίασος (1975)
Η δίκη των δικαστών (1974)
Ιωάννης ο βίαιος (1973)
Χωρίς συνείδηση (1972) [Στέφανος Στεφάνου]
Το πακέτο (1972)

Το νησί της Αφροδίτης (1969) [Κυριακούλης]
Η κοινωνία μας αδίκησε (1967) [Παύλος]
Πρόσωπο με πρόσωπο (1966) [Δημήτρης Εμμανουήλ]
Μας κρύβουν τον ήλιο (1963) [Ρήγας Φωκάς]
Το γέλιο βγήκε απ`τον Παράδεισο (1963)
Ουρανός (1962)

Δεν υπάρχουν σχόλια: