ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΝΑΝΤΙΑ ΧΩΡΑΦΑ

Νάντια Χωραφά
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1932 (άλλη πηγή αναφέρει το 1930) και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο.
Ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός.
Φιλμογραφία
Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965) [Λούση Αβράμογλου]
Εξωτικές βιταμίνες (1964) [Μαρία]
Αμαρτίες γονέων (1963) [Ελένη Βαλίδη]
Οργή (1962)
Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ (1960) [Αλίκη Λοίζου]
Η Νάνσυ την...ψώνισε (1960) [Τασία]
Νυχτερινή περιπέτεια (1954)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γεννηθηκε το 1940 αλλα το 1930.

Ανώνυμος είπε...

Γεννηθηκε το 1932.(100%).

Ανώνυμος είπε...

kai go to gnorizo to 1932 gennithike