ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΗΟΣ

Κώστας Παληός
Ο ηθοποιός Κώστας Παληός γεννήθηκε το 1926 στην Αθήνα και πέθανε στις 26 Δεκεμβρίου του 1996. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Κωστή Μπαστιά, από όπου αποφοίτησε το 1945. Έπαιζε δεύτερους ρόλους σε πολλές ταινίες. Σημαντική εμφάνιση είχε στην ταινία "The κόπανοι" του Γιώργου Κωνσταντίνου, στο ρόλο του χαρτοκλέφτη Δούκα. Τελευταία εμφάνιση της καριέρας του, στο σήριαλ "Σοφία ορθή". Έπαιξε σε 40 ταινίες και 17 τηλεοπτικές σειρές.
Φιλμογραφία
Κύριε καθηγητά που... κοιμηθήκατε χθες; (1989)
Προσπαθώ αλλά... τίποτα (ο χασοδίκης) (1989) [πρόεδρος δικαστηρίου]
Ο διάβολος και το κέρατό του (1989)[Κατσιλιέρης]
The... κόπανοι (1987) ["Δούκας"]
Σούπερ λύκειο (1985)
Αν ήταν το Βιολί Πουλί (1984)
Ταχύτητα και αγάπη (1984)
Ο γύρος του θανάτου (1983) [ιδιαίτερος Λιγνού]
Πέστα χρυσόστομε (1983) [υπουργός]
Πάτερ γκομένιος (1982) [Κακαλέσης]
Παγίδα στην Ελλάδα (1982)
Εγώ... και το πουλί μου (1982)
Της πολιτσμάνας το κάγκελο (1981)
Καθένας με την τρέλα του... (1980) [Σταμάτης]
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Επαγγελματίες ρεμάλια (1976)
Ισιδώρα (1975
Η αμαρτία στο κορμί της (1974)
Η δίκη των δικαστών (1974)
Ο φαντασμένος (1973) [Ναύαρχος
Δημήτρης Μελεμετζίδης]
Γεννήθηκαν κολασμένες (1973) [Τζον]
Στα δίχτυα της ανωμαλίας (1973)
Αγάπη μου παληόγρια (1972) [γιατρός]
Ο κύριος σταθμάρχης (1972)
Αγάπησα μια... πολυθρόνα (1971) [πρόεδρος δικαστηρίου]
Ένας υπέροχος άνθρωπος (1971)
Καταναλωτική κοινωνία (1971)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Η εφοπλιστίνα (1971) [Θέμος]
Η κόρη του ήλιου (1971) [δικαστής]
Αγάπησα έναν αλήτη (1971)
Υποβρύχιον: Παπανικολής (1971) [(αρχηγός ΓΕΝ)]
Μια γυναίκα στην αντίσταση (1970)
Αγάπησα μιαν άγνωστη (1970)
Η αριστοκράτισσα κι ο αλήτης (1970) [Αντωνίου]
Η αρχόντισσα του λιμανιού (1969)
Η αγάπη μας (1968)
Ο Λαμπίρης εναντίον των παρανόμων (1967)
Σύντομο διάλειμμα (1966)
Πλήγωσες την αγάπη μου (1966)
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: