ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ

Γιάννης Κοντούλης
Γεννήθηκε το 1920 στα Βούρλα της Σμύρνης και πέθανε το 1981. Μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1935. Εκτός από το διάστημα που ήταν εξορία, ζούσε με την μητέρα του Όλγα.
Φιλμογραφία
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980)
Ταξίδι του μέλιτος (1979)

Το χαμόγελο της Πυθίας (1979)

Για την αγάπη του Μπέντζι (1977)
Εσμέ η τουρκοπούλα (1974)
Ο Ιπποκράτης και η δημοκρατία (1972)
Ολοκαύτωμα (1971)

Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του '21 (1971)
Βαβυλωνία (1970)[Χιώτης]
Η ανταρσία των δέκα (1970)

Η ζούγκλα των πόλεων (1970)
Ο Νταβέλης (1969)
Ο φακίρης Σταμάτης Κόκορας (1969)
Ο μικρός δραπέτης (1969)

Δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι (1969)
Επίσημη αγαπημένη (1969)
Στον δάσκαλό μας ... με αγάπη (1969)
Το θύμα (1969)[επιβάτης λεωφορείου]

Η ώρα της οργής (1968)
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Δρόσω η αρχοντοπούλα (1967)
Αχ!.. και νάμουν άντρας (1966)
Ο παρθένος (1966)

Αδίστακτοι (1965)
Η μοίρα του αθώου (1965)
Το μπλόκο (1965)
Τα 201 καναρίνια (1964)
Διωγμός (1964)
Πολιορκία (1963) 

Ένας ντελικανής (1963) [Μίνωας Πορτοκαλάκης]
Η φωνή της καρδιάς (1963)

Πολιορκία (1963)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επαιξε και στην ταινια Βαβυλωνια (1970) τον νησιωτη (χιωτη)