ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

ΜΑΡΩ ΓΡΑΒΛΙΩΤΟΥ

Μάρω (Μαίρη)Γραβλιώτου
Ηθοποιός και χορεύτρια. Εμφανιζόταν και ως Μαίρη Γραβλιώτη. Πέθανε τη δεκαετία του ΄90.
Φιλμογραφία
Επιχείρηση Κράιπε ο τάφος του Γ΄ Ράιχ (1972)
Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας (1972)
Ο κύκλος της ανωμαλίας (1971) [Μαρίνα]
Ένας υπέροχος άνθρωπος (1971)
Ο δρόμος των ηρώων (1971)

Το φρούριο των αθανάτων (1971)
Φρενίτις (1971)
Η θεία μου η χίπισσα (1970)
Ο νάνος και οι επτά Χιονάτες (1970)
Αχ! αυτή η γυναίκα μου (1967)
Το χρήμα ήταν βρώμικο (1967)[στριπτίζ]

Το λάθος (1965)[Μαίρη, συνάδελφος Λέλας και Έφης]
Είναι ένας... τρελός τρελός Βέγγος (1965)
Δίψα για ζωή (1964)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: