ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΤΙΤΙΚΑ ΓΑΙΤΑΝΟΥ

Τίνα ή Τιτίκα ή Τατιάνα Γαϊτάνου
Φιλμογραφία
Εσκότωσα για το παιδί μου (1962) [Λίζα]
Τσιγγάνικο αίμα (1956)
Καραγκούνα (1961) [Μαρίνα]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961) [Μίνα]
Ερωτικά σκάνδαλα (1959)
Οι καβγατζήδες (1958)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958) [Λίζα]
Τα τρία παιδιά βολιώτικα (1957)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ http://titika-gaitanou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: