ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΠΕΡΗ ΠΟΡΑΒΟΥ

Πέρη-Περιστέρα Ποράβου
Γεννήθηκε στα Κηπουριά Γρεβενών το 1942. Ηθοποιός με αξιόλογη πορεία στο θέατρο. Έχει ''δανείσει''τη φωνή της σε πολλές παιδικές σειρές (''Λάσι'',΄''Το μικρό σπίτι στο λιβάδι'', ''ποντικομικρούλης'', ''Το γουρουνάκι και η μεγάλη παρέα του Γουίνι'', ''Καρουσέλ'' κλπ).
Φιλμογραφία
Ευγένιος αγνώστων λοιπών στοιχείων (1997)
Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί (1981)
Το πέρασμα (1974)
Ερωτομανείς (1971) [μητέρα]

Ο τελευταίος αιχμάλωτος (1970) [Μάρθα]
Αδιέξοδο (1970) [Θεοδώρου]
Ο τελευταίος των Κομιτατζήδων (1970)
Σιλουέττες (1967) [Έλλη Αντωνίου]
Αχ!.. και νάμουν άντρας (1966) [Μελπομένη Μακροχέρη]
Ότι λάμπει είναι χρυσός (1966)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=143901109304527&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια Ελλήνων Ηθοποιών (1941-1950)", είναι γεννημένη το 1942.