ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΠΕΡΗ ΠΟΡΑΒΟΥ

Πέρη-Περιστέρα Ποράβου
Γεννήθηκε στα Κηπουριά Γρεβενών το 1942. Ηθοποιός με αξιόλογη πορεία στο θέατρο. Έχει ''δανείσει''τη φωνή της σε πολλές παιδικές σειρές (''Λάσι'',΄''Το μικρό σπίτι στο λιβάδι'', ''ποντικομικρούλης'', ''Το γουρουνάκι και η μεγάλη παρέα του Γουίνι'', ''Καρουσέλ'' κλπ).
Φιλμογραφία
Ευγένιος αγνώστων λοιπών στοιχείων (1997)
Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί (1981)
Το πέρασμα (1974)
Ερωτομανείς (1971) [μητέρα]

Ο τελευταίος αιχμάλωτος (1970) [Μάρθα]
Αδιέξοδο (1970) [Θεοδώρου]
Ο τελευταίος των Κομιτατζήδων (1970)
Σιλουέττες (1967) [Έλλη Αντωνίου]
Αχ!.. και νάμουν άντρας (1966) [Μελπομένη Μακροχέρη]
Ότι λάμπει είναι χρυσός (1966)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=143901109304527&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια Ελλήνων Ηθοποιών (1941-1950)", είναι γεννημένη το 1942.