ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Ηλίας Σταματίου
Ηθοποιός και μεταφραστής θεατρικών έργων. Γεννήθηκε το 1923. Από το 1944 έως το 1971 έλαβε μέρος σε 16 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου. Πέθανε το 1980 σε ηλικία 57 ετών.
Φιλμογραφία
Οι κυνηγοί (1977) [εκδότης]
Της μιας δραχμής τα γιασεμιά (1960) [Αλέξης / Υάκινθος]
Το γυμνό μοντέλο (1960) [ο ζωγράφος]
Χαρούμενοι αλήτες (1958) [Τώνης]
Θυσία της μάνας (1956) [Άλκης Δημάκης]
Ο Γολγοθάς μιας ορφανής (1954) [Νίκος][βιομήχανος Μάνος Γιαννίδης]

Το τραγούδι του πόνου (1953)[Αλέκος, ζωγράφος Αλέξανδρος Κάλδος]

Αδούλωτοι σκλάβοι (1946)

Δεν υπάρχουν σχόλια: