ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

ΑΛΕΚΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΟΥ

Αλέκα Παραμερίτου
Γεννήθηκε το 1946. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή Αθηνών το 1967.
Φιλμογραφία
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)
Η Σμυρνιά (1969)

Ο μπλοφατζής (1969)
Ο παραμυθάς (1969)
Γοργόνες και μάγκες (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968) [Ελένη]
Ξεριζωμένη γενηά (1968)
Μεγάλη μου αγάπη (1966) [Χριστίνα]

Η μοίρα μιας ορφανής (1965)
Νυχτοπερπατήματα (1964)

Δεν υπάρχουν σχόλια: