ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

ΧΑΡΙΣ ΚΑΜΙΛΛΗ

Χάρις Καμίλλη (Καμίλη)
(Χαρίκλεια Καμηλαροπούλου - Λαμπροπούλου)
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1928 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών και στη Σχολή Χορού Γιάννη Μέτση. Εγκατέλειψε νωρίς την επαγγελματική δραστηριότητα και αφοσιώθηκε στην οικογενειακή ζωή, στο πλάι του συζύγου της, επιχειρηματία Τάκη Λαμπρόπουλου.
Φιλμογραφία
Το παραστράτημα μιας αθώας (1959) [Λίλα]
Μια ζωή την έχουμε! (1958) [Κίτσα]
Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο (1957) [Λέλα]
Το οργανάκι του Αττίκ (1955) [Τζένη Ανδριανού]
Γκολ στον έρωτα (1954) [Λόλα]
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1954) [Κική]
Ο γιος του Θεού (1952)

Βαφτιστικός (1952) [Λόλα]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.retromaniax.gr/vb/filedata/fetch?id=794756&d=1492168408

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στον βαφτιστικό ο ρόλος που ερμηνεύει είναι της Λόλας και όχι της Κικής Χαρμίδου.