ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΒΙΒΕΤΑ ΤΣΙΟΥΝΗ

Βιβέτα Τσιούνη
Γεννήθηκε το 1934. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, μαζί με Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ, Στυλιανοπούλου, Δέσποινα Νικολαίδου κλπ. Από το 1955 έως το 1993 έλαβε μέρος σε 35 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Φιλμογραφία
Ο θαυματοποιός (1969)
Ξεχασμένοι ήρωες (1966)
Και οι 14 ήταν υπέροχοι (1965)
Αμφιβολίες (1964) [Λένα Κορωνέλου]
Αυτό το κάτι άλλο! (1963) [Έλλη Σπαρτάλη]
Μικροί και μεγάλοι εν δράσει... (1963) [Ελίνα Ζορμπά]
Οργή (1962) [Τερέζα Βενιέρη]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ http://eliaserver.elia.org.gr:8080/LSelia/images_View/1E31.136.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια: