ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ή ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΒΙΒΕΤΑ ΤΣΙΟΥΝΗ

Βιβέτα Τσιούνη
Γεννήθηκε το 1934. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου. Από το 1955 έως το 1993 έλαβε μέρος σε 35 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Φιλμογραφία
Ο θαυματοποιός (1969)
Ξεχασμένοι ήρωες (1966)
Και οι 14 ήταν υπέροχοι (1965)
Αμφιβολίες (1964) [Λένα Κορωνέλου]
Αυτό το κάτι άλλο! (1963) [Έλλη Σπαρτάλη]
Μικροί και μεγάλοι εν δράσει... (1963) [Ελίνα Ζορμπά]
Οργή (1962) [Τερέζα Βενιέρη]

Δεν υπάρχουν σχόλια: