ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ή ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Panos t ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΤΟΝΙΑ ΚΑΖΙΑΝΗ

Τόνια Καζιάνη
Γεννήθηκε το 1945 στην Κέρκυρα (το http://www.imdb.com/αναγράφει την Άνδρο).Υπήρξε σύζυγος του ηθοποιού ΓιώργουΤζώρτζη με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.
Φιλμογραφία
Ο Αδέξιος Εραστής (1985)
Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται (1977) [Ριρή Καλαντζή-Κόλα
]Τα χρόνια της οργής (1973)
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972) [Τόνια Μαρκέζη]

Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971) [Τερέζα]
Αδέλφια μου,αλήτες,πουλιά (1971) [Μαργαρίτα]
Διακοπές στην Κύπρο μας (1971)
Ένας Γερμανός στα Καλάβρυτα (1970)
Τρελά κορίτσια απίθανα αγόρια 1970 [Τάμμυ]
Πέντε Χιλιάδες Ψέματα (1966) [Έφη Σωκρατίδη]
Σειρές που έχει παίξει
Άγνωστος 1988 ΕΤ2
Άγνωστος πόλεμος 1971 ΥΕΝΕΔ
Γιοί του Κάιν 1973 ΕΙΡΤ
Η γειτονιά μας 1972 ΥΕΝΕΔ
Καλημέρα ζωή 1993 ΑΝΤ1
Ο δρόμος 1977 ΥΕΝΕΔ
Πάθος 1993 ΕΤ1
Τελευταία νύχτα της γης (Η) 1980 ΥΕΝΕΔ
Τυφλόμυγα 2007 ALPHA
Φόνος χωρίς ταυτότητα 1990 MEGA
ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.cine.gr ΚΑΙ ΤΟ www.retrodb.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

apo pia tenia einai auti h fotografia sto profiltis?. an mporis na mou apantisis euxaristo poli

KOSTAS είπε...

apo to 5000 psemata