ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ή ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Panos t ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΤΟΝΙΑ ΚΑΖΙΑΝΗ

Τόνια Καζιάνη
Γεννήθηκε το 1945 στην Κέρκυρα (άλλη πηγή αναφέρει την Άνδρο).Υπήρξε σύζυγος του ηθοποιού ΓιώργουΤζώρτζη με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.
Φιλμογραφία
Ο Αδέξιος Εραστής (1985)
Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται (1977) [Ριρή Καλαντζή-Κόλα
]Τα χρόνια της οργής (1973)
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972) [Τόνια Μαρκέζη]

Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971) [Τερέζα]
Αδέλφια μου,αλήτες,πουλιά (1971) [Μαργαρίτα]
Διακοπές στην Κύπρο μας (1971)
Ένας Γερμανός στα Καλάβρυτα (1970)
Τρελά κορίτσια απίθανα αγόρια 1970 [Τάμμυ]
Πέντε Χιλιάδες Ψέματα (1966) [Έφη Σωκρατίδη]

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

apo pia tenia einai auti h fotografia sto profiltis?. an mporis na mou apantisis euxaristo poli

KOSTAS είπε...

apo to 5000 psemata