ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΑΝΝΑ ΜΠΡΑΤΣΟΥ

Άννα Μπράτσου
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1929. Ήταν σύζυγος του σκηνοθέτη Γκρεγκ Τάλλας (Γρηγόρη Θαλασσινού) με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Αλέξανδρο. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, του Κάρολου Κουν (αποφοίτησε το 1951). Πέθανε στις 6 Ιανουαρίου 2011 από την επάρατη νόσο.
Φιλμογραφία
Θέλω πίσω το παιδί μου (1969) [Άννα]
Κατάσκοποι στο Σαρωνικό (1968)
Ο Παράδεισος του μπικίνι (1967) [Μάγια]
Πετώντας με τον άνεμο (1963) [Ξένια]
Το ημερολόγιο της κατοχής (1962)
Κατηγορούμενος... ο έρως (1961) [Έλλη]
Όσο υπάρχουν γυναίκες (1959)[Άννα]
Απαγορευμένη αγάπη (1958)
Αγιούπα, το κορίτσι του κάμπου (1957) [Αγιούπα]
Για δυο ρώγες σταφύλι (1956)
Γκόλφω (1955)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεννηθηκε το 1929

Ανώνυμος είπε...

και πεθανε το 2011