ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΣΙΟΣ

Κώστας Πίτσιος
Ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός ταινιών. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1957. Εγκατέλειψε τη σταδιοδρομία του και ασχολήθηκε με τη σκηνοθεσία και την παραγωγή. Εργάστηκε ως διευθυντής παραγωγής και το 1975 ίδρυσε με το διευθυντή φωτογραφίας Νίκο Καβουκίδη την εταιρεία Telefilm, επιχείρηση παραγωγής ντοκιμαντέρ και διαφημιστικών σποτ. Πρώτη σύζυγός του υπήρξε η ηθοποιός Μάρθα Βούρτση και δεύτερη η ηθοποιός Εύα Φρυδάκη.
Φιλμογραφία
Στη θύελλα της μεγάλης αγάπης (1972)
Ληστεία στην Αθήνα (1969)
Δάκρυα οργής (1967)

Μιράντα αγάπη μου (1966)
Η φωνή μιας αθώας (1965)
Η δική σου μοίρα με σέρνει (1964)
Τα δάκρυά μου είναι καυτά (1964)
Ο εφιάλτης μου (1964) [Αλεξίου]
Άπονη ζωή (1964) [Τέλης]

Ο εαυτούλης μου (1964)
Κουράστηκα να σ΄ αποκτήσω (1963)
Ο μπαμπάς μου κι εγώ (1963) [Ντίσης]

Ορφανή σε ξένα χέρια (1962) [Μάνος Παπαδημητροπουλακάκης]
Προδομένη αγάπη (1962)
Το ραντεβού της Κυριακής (1960)

Δεν υπάρχουν σχόλια: