ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Άγγελος Γεωργιάδης
Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία.Ήταν φωτογράφος.
Έλαβε μέρος σε πολλές ταινίες ως ηθοποιός αλλά και ως φωτογράφος, σκηνοθέτης, βοηθός σκηνοθέτη, σεναριογράφος, ηλεκτρολόγος, κάμεραμαν, ντεκορατέρ και καλλιτεχνικός διευθυντής.

Φιλμογραφία
Ακροπόλ (1995)
Δεξιότερα της Δεξιάς (1989)

Η ζωή με τον Άλκη (1988)
Ο αυτάκιας (1988)
Ο κοντός και οι μνηστήρες (1988)
Της παλαβής (1988)
Έλα να... αγαπηθούμε ντάρλινγκ (έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ) (1986) [Διοικητής αστυνομικού τμήματος]
Καραβάν σαράι (1986)
Ο ροζ γάτος (1985)
Καμικάζι αγάπη μου (1983) [Διοικητής αστυνομικού τμήματος]
Ο στόχος (1983)
Ο φονιάς (1983)

Ο γύρος του θανάτου (1983)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Ο καπιταλίστας και η τραγουδίστρια (1982)
Ο αυτάκιας (1982)

Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ (1981)
Ο πεζοπόρος του αέρα (1981)

Και ξανα προς τη δόξα τραβά (1980)
Κλεμμένος έρωτας (1972)
Απολογία (1972)
Αναζητώντας την ευτυχία (1972)

Γράμμος (1971)
Ο κυρ' Γιώργης και οι τρέλλες του (1971)
Αναστενάζουν οι πενιές (1970)
Δάκρυα και διπλοπενιές (1969)

Παιδί μου, αγάπη μου (1969)
Ελπίδες που ναυάγησαν (1968)
Αποστολή θανάτου (1968)
Η μοίρα μιας γυναίκας (1968)

Καταραμένη ώρα / Τραγούδησέ μου μανούλα... (1968)
Συννεφιασμένοι ορίζοντες (1968)
Ο προδότης (1967)
Χαιδάρι ώρα 3:30: Αποδράσατε (1967)

Αδικία (1966)
Κούνια που σε κούναγε (1966)

Ο παρθένος (1966)
Ρημαγμένο σπίτι (1965)
Όταν μοίρα προστάζει (1964)

Στέγνωσαν τα δάκρυά μας (1961)
Πλούσιοι χωρίς λεφτά (1960)[στον τηλεφωνικό θάλαμο]
Κυριακάτικοι ήρωες (1956)

2 σχόλια:

φαιδων βρανος είπε...

Ειχε παιξει και στη σειρα του Μπεζου Της Ελλαδος τα παιδια τον ρολο του Πτεραρχου....

administrator είπε...

Εξαιρετικος ηθοποιος και ανθρωπος.