ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Κώστας Θεοδόσης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934 και σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τάκη Μουζενίδη και τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο, ήταν στην επιθεώρηση ''Ομόνοια Πλας'' στο θέατρο Κυβέλης το 1954. Υπήρξε το πιο πολυφωτογραφημένο φωτομοντέλο στις έντυπες διαφημίσεις της δεκαετίας 1960 και 1970, αργότερα εμφανίστηκε και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Ασχολήθηκε με την οργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε δήμους, κοινότητες κι διάφορους οργανισμούς. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού Ράνιας Ιωαννίδου. Πέθανε το 1995.
Φιλμογραφία
Τα παιδιά του ονείρου (1992)
Η μάνα της φόνισσας (1989)
Γράμμος (1971)
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)
Ο προδότης
(1967
)

Χάιδω (1967)
Είμαι μάνα και πονώ (1966)
Αδικία (1966) [Χάρης]
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)
Ο νικητής (1965)
Ρημαγμένο σπίτι (1964)
Συγχώρεσέ με αγάπη μου (1964)

Ο καλός μας άγγελος (1961) [Γιώργος]
Η αυγή του θριάμβου (1960)
Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεννηθηκε το 1934 και πεθανε το 1995.