ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ

Βαγγέλης Βουλγαρίδης
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Αυγούστου 1942. Έπαιξε σε λίγες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου ενσαρκώνοντας ρόλους "ζεν πρεμιέ". Τη δεκαετία του '60 είχε αξιόλογη πορεία στο θέατρο. Επίσης συμμετείχε σε δυο τηλεοπτικές σειρές, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ''Λούνα παρκ''. 
Φιλμογραφία
Ταγκό 2001 (1973) [Ιωακείμ]
Το νυφοπάζαρο (1969)
Κλεμμένη αγάπη (1966) [Μιχάλης]
Εγωισμός (1964) [Γιώργος]
Το δόλωμα (1964) [Μίλτος]
Τα παλιόπαιδα (1963) [Άλκης]

Μερικοί το προτιμούν κρύο... (1962) [Γιώργος]
Νόμος 4000 (1962) [Γιώργος Αναγνώστου]
Κατήφορος (1961) [Πέτρος Κυριαζόπουλος]
Νύχτες στο Μιραμάρε (1960) [Δημήτρης Αντωνίου]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλος ηθοποιος συμπαθεστατος αν και ποτε δεν επαιξε πρωταγωνιστικους ρολους αφησε το στιγμα του ειδικα στη νεολαια της εποχης!