ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Βαγγέλης Ιωαννίδης
Ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948.
Φιλμογραφία
Γαμπρός απ' το Λονδίνο (1967) [Σωτήρης]
Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι (1967) [Μπάμπης Πετρόχειλος]
Το θαύμα της Μεγαλόχαρης (1965) [Λευτέρης]
Γιατί γεννήθηκα φτωχή (1965)

Ένα παιδί χωρίς όνομα (1964)
Μονεμβασιά (1964)[Αλέκος, μικρός]
 
Χωρίς γονείς και αδέλφια (1964) [ο Κώστας σε νεαρή ηλικία]
Το σημάδι της Αφροδίτης / Μικρές Αφροδίτες (1963) [Σκύμνος]
Της μιας δραχμής τα γιασεμιά (1960) [μικρός]
Το ποτάμι (1960)
Το αγρίμι (1960)
Τυφλός άγγελος (1960) [μικρός]
Αγνές Ψυχές (1959) [Λάμπρος]

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και στο ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, 1967, κάνει το γιο του Παπαγιαννόπουλου

liuf&alex productions είπε...

Στην ταινια Ο ΤΖΑΝΑΜΠΕΤΗΣ δεν συμμετεχει καθολου .δεν αναφερεται ζενερικ . Οσο για το ρολο του Νεοφυτου τον παιζει ο Κωνστανταρας. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ γενν. το 1948 ΘΑΝΟΣ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗΣ 02/05/2016

asteri : είπε...

Ευάγγελος Ιωαννίδης
Γέννηση 1868
Αϊδίνιο
Θάνατος 1942
Αθήνα
Υπηκοότητα Ελλάδα
Σπουδές Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ιδιότητα ζωγράφος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

asteri : είπε...

ti grafoun auti anapoda anti na grapsoun 42 geni8ike mpourdes sto tetragono dior8osteto reee

asteri : είπε...

ti grafoun auti anapoda anti na grapsoun 42 geni8ike mpourdes sto tetragono dior8osteto reee

asteri : είπε...

Πλοκή: Ο Λεωνίδας Πετρόχειλος είναι πλοίαρχος διευθυντής στη σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Από τότε που η συγχωρεμένη γυναίκα του τον άφησε μόνο με τρείς αχαϊρευτους και μαντραχαλάδες γιους, χάος και αταξία επικρατεί στο σπίτι, μέχρι που μια κυρία «ατυχήσασα», η κυρία Μαίρη, θα έρθει στο σπίτι, σαν οικονόμος και θα αλλάξει τη ζωή τους… Κινηματογραφική διασκευή της θεατρικής κωμωδίας «Μια Κυρία Ατυχήσασα» των ΑλέκουΣακελλάριου-Χρήστου Γιαννακόπουλου.

Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1967-1968 και έκοψε 360.407 εισιτήρια. Ήρθε στην 17η θέση σε 99 ταινίες.

asteri : είπε...

me auton ton oi8opio kati den grapoun sosta an efige to 68 pos tote itan mikros sto ergo edo grafoun pos efige sta 74 ine dinaton natan toso xrono to 68 eno epekse ston petroxilo mikros,,

asteri : είπε...

me auton ton oi8opio kati den grapoun sosta an efige to 68 pos tote itan mikros sto ergo edo grafoun pos efige sta 74 ine dinaton natan toso xrono to 68 eno epekse ston petroxilo mikros,,