'ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1974). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Μαργαρίτα Αθανασίου
Γεννήθηκε το 1936 στην Αθήνα. Αδελφή της είναι η ηθοποιός Κάτια Αθανασίου που έπαιζε την Τούλα στο ''Λούνα Παρκ''. Πέθανε στις 24 Δεκεμβρίου 2015.
Φιλμογραφία
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)[Νατάσα Νομικού]
Ένας Βέγγος για όλες τις δουλειές (1970)
Ένας χίππυς με τσαρούχια (1970)
Σκλάβοι της μοίρας (1966)[δ. Θεοχάρη]
Αφήστε με να ζήσω (1965)
Καρδιά μου πάψε να πονάς (1965) [Μπότσογλου]
Αν έχεις τύχη... (1964) [Φωφώ]
Ο ανηψιός μου ο Μανώλης (1963)
Ο Ιππόλυτος και το βιολί του (1963)
Ο φίλος μου ο Λευτεράκης (1963) [Ρένα]
Ο Μιχαληός του 14ου συντάγματος (1962)
Η Αθήνα τη νύχτα (1962)
Ζητείται ψεύτης (1961) [Πιπίτσα] 
Η Αλίκη στο Ναυτικό (1961) [Ειρήνη]
Η Λίζα και η άλλη (1961)
Ο σκληρός άντρας (1961) [Μαρίκα]
Χαμένα όνειρα (1961) [Ελένη]
Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες (1960) [Χαρίκλεια]
Τα κίτρινα γάντια (1960) [Βάσω]
Το κλωτσοσκούφι (1960) [Καίτη]
Τρεις κούκλες κι εγώ! (1960)
Ήρωες της γκάφας (1959)
Όταν το μίσος κυβερνά (1959) [Ντέπυ] 

Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας (1956)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεννηθηκε το 1936 στην Αθηνα.Αδελφη της ειναι η ηθοποιος Κατια Αθανασιου που επαιζε την Τουλα στο Λουνα Παρκ.